Mit reagálnál, gondolnál, ha egy ismerősöd olyanokat írna ki a Facebookon, minthogy "lájk, ha fontos vagyok", meg "lájk, ha számítok"?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 13:22
12/18 anonim válasza:
Továbbgörgetek, kikövetem. Egy unokatesóm osztott meg most valami hasonlót, csak rákos sztorival. Nem rákos amúgy, de az első pár sor szövege olyan, mint hogyha ő lenne beteg. Persze a teljes szövegből kiderül, hogy nem erről van szó, csak egy lánclevélről. Az ilyet amúgy pofátlanságnak tartom, amikor betegségre van ráhúzva egy ilyen.
13/18 anonim válasza:
Simán figyelmen kívül hagynám.
14/18 anonim válasza:
"Gonoszak vagytok"
Miért? Nem kep erről értesítést, nem fáj neki.
Viszont én ilyen embert nem szeretnék az ismerőseim közé. Ha valaki rosszul érzi magát, nem ez a megoldás. A minap egy nagyobb messenger csoportunkba beírt egy kedves ismerősöm valami olyat, hogy nagyon maga alatt van, szüksége van arra, hogy valami szépet írjunk neki. Természetesen írtam neki privátban, mert jóban vagyunk.
Nagyon jól tette, bátoe volt, jogy sok ember előtt vállalta, hogy rosszul érzi magát.
De ez egy teljesen más helyzet, mina facebookos dolog. Eleve az nyilvános, ergo kollégák stb látják. Szerintem ez egy nyilvánosan vállalhatatlan poszt.
15/18 anonim válasza:
Nem vagyunk gonoszak mert ahogy írták,ez egy attention whore megnyilvánulás. Attól nem fogja szeretve érezni magát, hogy lájkolják a posztját. Ez is csak ahol szól, hogy lájkot kapjon, és letermelje az agya a dopamint amire ráfüggött. Semmi köze ahhoz, hogy ki törődik vele és ki nem, ezt ha mélyen magába néz, ő is be tudná ismerni.
16/18 anonim válasza:
Azt, hogy nem töltötte be a 18-at.
17/18 anonim válasza:
En pusztan semmit nem csinalok. Ez gyerekes, primitivke, stb, de csak ignoralni, ennyi.
18/18 anonim válasza:
Azt gondolnám elsőre, hogy (erősen) figyelem- és/vagy szeretethiánya van. Nem írnék, reagálnék rá semmit sem, és lehet, hogy még ki is követném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!