Normális, ha gyomoridegem van, ha egoista emberrel beszélgetek?
Az a tipikus fajta, aki inkább csak beszél, a másikba fojtja a szót.
Ha te beszélsz véletlenül, vagy nem figyel arra, amit mondasz, vagy eltereli a témát.
Mindenhez ért, ő az okosabb, nem fogadja el más nézőpontját.
Néha volt, hogy fizikai fájdalmat éreztem, vagy szorongást, pulzusom megemelkedik.
Van ilyen ember az életetekben?
Szerintem a kérdésnek nem annak kéne lennie számodra, hogy ez normális-e, hanem hogy hogyan tudsz ellene tenni. Egyébként ha te magad "normális" vagy, akkor teljesen normális egy olyan típusú embertől óczkodni, frusztralnak lenni, mint amilyet leírtál.
Szerintem ha úgy érzed, hogy el akar az illető nyomni, nem hagy lehetoseget arra hogy vegigmondd amit akarsz, akkor egész egyszerűen helyette tiszteld te saját magad annyira, hogy nem allsz le vele beszélgetni es ott hagyod. Vagy csak mondod h nem akarsz beszélgetni. Megvan a jogod hozzá. Vagy mondd meg neki ha van elég ver a pucadban hogy "figyi totál szorongok, ha beszélünk, nem tudok azonosulni a stilusoddal" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!