Kerülöm a meleges kinézetű melegeket, pedig én is meleg vagyok, ez csak unszimpátia vagy bunkóság?
Mert szerintem a férfias férfiakhoz vonzódsz;
azt szereted, ha egy férfi férfiasan néz ki. És lehet, hogy csak nem érted; a nem férfiasan kinéző férfiakat; vagy nemtom.
kérdezd meg magadtól, mert ezt más nem fogja neked megoldani, hogy mit érzel.
Mi az ami taszit a meleg kinézetű emberekben? Mi az amit nem tudok elfogadni bennük, de ha elfogadnám, akkor mi az amit kaphatnék általuk?
Talán mélyen a felszin alatt saját magad melegségét nem tudod elfogadni? Itt az elfogadás témájával mennék elsősorban önismereti szinten, semmiképpen nem vetiteném a másikra azt amit magamban nem tudsz elfogadni.
Ez szerintem fura, és valószínű, hogy magadban nem tudsz valamit elfogadni. Az egy dolog, hogy neked X külsejű emberek nem jönnek be, de ez itt ennél azért jóval furább. Nem arról van szó, hogy egy randiappon balra húzod azokat, akik mondjuk femininebben öltözködnek (mert az tök érthető, megint, mindenkinek más tetszik), nem, itt arról van szó, hogy a Facebookon konkrétan ránézni sem bírsz egy ilyen külsejű emberre... Nekem a Facebook-falam 90%-át (a reklámok mellett) szétfilterezett arcú anyukák meg nyugdíjasok adják, nem mondom, hogy esztétikailag kielégítő látvány, de egyszer nem borzadtam el annyira, hogy kikövessek emiatt valakit. Vagy egyszer nem jutna eszembe, hogy tudatosan kifejezetten kerüljem az olyan szituációkat, amikor olyan emberekkel találkozok, akik tőlem eltérő stílusban öltöznek.
Nyilván azzal barátkozol, akivel szeretnél, de azért szerintem mindenkinek jobbat tenne, ha ennek egy picit utánamennél. Egyrészt mások miatt is: nem azzal van baj, ha szimplán nem csodálod a faladon random ismerőseid fotóit, de ezzel sajnos sokszor együtt jár az, hogy szép lassan elkezdesz ítélkezni a "többi meleg" felett, egy bizonyos "debezzegén" mentalitás. Lásd itt is megjelent a ripacsozás... Nemár. Mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, és próbáljuk meg nem unalmasnak vagy éppen ripacsnak bélyegezni azt, aki épp másfajta stílusban érzi jól magát.
A másik meg az, hogy szerintem neked magadnak is jót tenne, ha egy kicsit gondolkodnál a témán. Ez nem szégyen amúgy. Egy elég homofób társadalomban nőttél fel gondolom, tök természetes, hogy lesz benned egy kis internalizált homofóbia. Nyilván a saját érdekedben az a legjobb, ha mielőbb megszabadulsz tőle.
Meleg férfiként írom,ez egyáltalán nem baj.Teljesen hasonló a felfogásom,nézetem ebben veled.
Férfias vagyok,ilyenekkel érezném jól magam.Ha...
De se párom,se barátom nincs jelenleg.A nyafka libegő melegek pedig nem tehetek róla,de irritálnak.Lehet,hogy mint ember értelmes,kedves,de sajnos nekem nem jön be.
Mondjuk férfiben sem a marcona,sörivó és kihaénnem a zsánerem.
Lehet,azért is nincs most senkim,mert túl "nagyok" az igényeim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!