Szerintetek is helyesen járt el Kerepes polgármestere a ciganyokkal szemben?
Szerintem nagyon jól tette hogy beszélt velük és meghúzta a határt hogy ennyi volt aki nem tud viselkedni annak tűnés egyetértek vele ebben.
A cigányokat is megilleti az ártatlanság vélelme. Ha bűnösök azt majd a bíróság döntse el ne a polgármester.
Valamint attól hogy ő a polgármester nem értem hogy döntheti el hogy ki lakhat a falujában és ki nem. Ez nem az ò hatásköre kellene hogy legyen. Véleményem szerint túllépte a hatáskörét
Róla van szó?
Amiket olvastam most róla nem lett szimpatikus. Főleg hogy betyársereggel cimborál, képeket gyárt és erdőben lakott.
Nem tudom látatlanba, hogy igaza volt-e vagy sem.
Mondjuk kemény megmondani valakinek, hogy tünés, amikor ott lakik.
Mondjuk azok, akik bűnözők, azokkal megértem a szigort, de másmilyet. Inkább csak korlátozni kell a bűnözésben. Ha a cigány életvitelnek kötelező a bűnözés, akkor szívás.
Lehet fals infó, de én úgy hallottam, hogy nem cigányok vagyok, hanem befogadott ukrán, vagy román vagy mit tudom én milyen állampolgárok.
Amennyiben ez valós, és tényleg annyi a sztori, hogy a település befogadta őket segítő szándékkal, majd a magatartásukkal visszaéltek a bizalommal, akkor teljesen jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!