Romákra jellemző hogy márkás ruhákra költik a pénzüket,viszont másra alig marad pénzük?
Sok romát látni márkás ruhákban.
Még sokszor a koszos putris fajtákon is ott van a Nike cipő,viszont látni rajtuk hogy ápolatlanok.
Ti mennyire vettétek ezt észre hogy sok roma tegyük fel 100-at keres,de 150-et költ? Vajon ha ilyen ruhákat vesznek,akkor másra alig marad pénzük?
Ettől többnek érzik magukat?
@11:19
Nem értem.
Most itt a mekire úgy hivatkozunk, mintha az valami hatalmas nagy classy dolog lenne?
Az egész alap hozzászólás amiből ez kiindult szerintem tök távol áll a valóságtól.
meki, trombitaréz gagyifux, hitelre vett villantós autó, kp köteggel villantás, ez pont azokra a pronyókra jellemző, akiknek talán van egy kis pénzük, legalább is valamivel több mint a nyomorgóknak, de messze nem annyi, mint amennyit szeretnék hogy az emberek higgyenek róluk hogy van nekik.
Plusz ezer ilyen példát láttam már ezekről a dögvész kokerókról.
Jól öltözött, igényes tiszta ruhája van, ápolt, aztán minden hétvégén a városba azzal próbál pénzt lejmolni emberektől, hogy elhagyta a tárcáját, nem tud haza menni.
Szinten ilyen jól öltözött fiatal zsámó kölkök, fesztivál bejárata mellett szólongatják le az embereket, hogy aki bemegy, az a kordon mellett adja már ki nekik a karszalagját, hogy ők is be tudjanak menni.
Plusz egész ötvös szakmában való gyártási mód épült ezeknek a dögevőknek a gagyi fuxaira, hogy a lánc alapja valami olcsógagyi fém, aztán a külsejére futtatnak egy kis aranyat. Vagy az egész csak felfényezett réz.
"#13 nem azon van a hangsúly hanem azon, hogy 20-30 ezer forint értékben étkezik ott."
Te tényleg nem láttál még igazi vagyonos embert igaz?
Mi tegnap családi kiruccanás alkalmával ebédre és vacsára simán ott hagytunk 20-30 ezret, pedig max a középréteg alsó szegmensébe sorolom magunkat anyagilag.
#15 Dehogynem láttam már. Ami az étkezését illeti semmiben nem tér el az enyémtől. Én is alsó középkategóriába tartozom.
Ruháján sem látszik semmi különbség. Egyedül azon nyilvánul meg a különbség, hogy a háza gyönyörű, van jakuzzi és 4db felső kategóriás autó a háza előtt.
Azért ne tévesszen meg az autó meg a köteg pénz. Az ilyeneknek a háza egy osb lapokbol tákolt istálló szerű ól. Kifelé villantanak,teszik az agyukat,a házuk meg a tipikus putri.
Amelyik normál autóval jár,sőt,egy ismerősünknek autója sem volt,biciklivel jártak. Szép ruhák(nem gucci),takaros,tiszta,tényleg szép ház,pár arany ékszer és ennyi. De nem putriban lakó csöves gyászok voltak.
#19 Aki a mekiben költ el 20 ezret az biztos az.
Nyilván ha elmész hébe hóba egy étteremben lehetetlen 20 ezer alatt megúszni de a meki nem az a kategória ahol annyira bevásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!