Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Romákra jellemző hogy márkás...

Romákra jellemző hogy márkás ruhákra költik a pénzüket,viszont másra alig marad pénzük?

Figyelt kérdés

Sok romát látni márkás ruhákban.

Még sokszor a koszos putris fajtákon is ott van a Nike cipő,viszont látni rajtuk hogy ápolatlanok.

Ti mennyire vettétek ezt észre hogy sok roma tegyük fel 100-at keres,de 150-et költ? Vajon ha ilyen ruhákat vesznek,akkor másra alig marad pénzük?

Ettől többnek érzik magukat?

2023. máj. 29. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

@11:19

Nem értem.

Most itt a mekire úgy hivatkozunk, mintha az valami hatalmas nagy classy dolog lenne?

Az egész alap hozzászólás amiből ez kiindult szerintem tök távol áll a valóságtól.

meki, trombitaréz gagyifux, hitelre vett villantós autó, kp köteggel villantás, ez pont azokra a pronyókra jellemző, akiknek talán van egy kis pénzük, legalább is valamivel több mint a nyomorgóknak, de messze nem annyi, mint amennyit szeretnék hogy az emberek higgyenek róluk hogy van nekik.

2023. máj. 29. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Plusz ezer ilyen példát láttam már ezekről a dögvész kokerókról.

Jól öltözött, igényes tiszta ruhája van, ápolt, aztán minden hétvégén a városba azzal próbál pénzt lejmolni emberektől, hogy elhagyta a tárcáját, nem tud haza menni.

Szinten ilyen jól öltözött fiatal zsámó kölkök, fesztivál bejárata mellett szólongatják le az embereket, hogy aki bemegy, az a kordon mellett adja már ki nekik a karszalagját, hogy ők is be tudjanak menni.

Plusz egész ötvös szakmában való gyártási mód épült ezeknek a dögevőknek a gagyi fuxaira, hogy a lánc alapja valami olcsógagyi fém, aztán a külsejére futtatnak egy kis aranyat. Vagy az egész csak felfényezett réz.

2023. máj. 29. 11:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ezt én sem értem, aki gazdag az a sz@ros mekibe jár kajálni? 😆 🤣 Akkor biztos én is milliomos vagyok, mert néha betévedek....
2023. máj. 29. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#13 nem azon van a hangsúly hanem azon, hogy 20-30 ezer forint értékben étkezik ott.
2023. máj. 29. 12:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"#13 nem azon van a hangsúly hanem azon, hogy 20-30 ezer forint értékben étkezik ott."

Te tényleg nem láttál még igazi vagyonos embert igaz?

Mi tegnap családi kiruccanás alkalmával ebédre és vacsára simán ott hagytunk 20-30 ezret, pedig max a középréteg alsó szegmensébe sorolom magunkat anyagilag.

2023. máj. 29. 12:46
 16/21 anonim ***** válasza:
*vacsorára
2023. máj. 29. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#15 Dehogynem láttam már. Ami az étkezését illeti semmiben nem tér el az enyémtől. Én is alsó középkategóriába tartozom.

Ruháján sem látszik semmi különbség. Egyedül azon nyilvánul meg a különbség, hogy a háza gyönyörű, van jakuzzi és 4db felső kategóriás autó a háza előtt.

2023. máj. 29. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne tévesszen meg az autó meg a köteg pénz. Az ilyeneknek a háza egy osb lapokbol tákolt istálló szerű ól. Kifelé villantanak,teszik az agyukat,a házuk meg a tipikus putri.

Amelyik normál autóval jár,sőt,egy ismerősünknek autója sem volt,biciklivel jártak. Szép ruhák(nem gucci),takaros,tiszta,tényleg szép ház,pár arany ékszer és ennyi. De nem putriban lakó csöves gyászok voltak.

2023. máj. 29. 15:10
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
#14 Értem, tehát aki 20 ezer forintot költ egy étkezésre, az gazdag... 😆 🤣 Mondjuk Szomáliában biztos annak számít. 😆
2023. máj. 29. 15:24
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

#19 Aki a mekiben költ el 20 ezret az biztos az.

Nyilván ha elmész hébe hóba egy étteremben lehetetlen 20 ezer alatt megúszni de a meki nem az a kategória ahol annyira bevásárolok.

2023. máj. 29. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!