Milyen kínzásokról tudtok?
Figyelt kérdés
A kokuszcsoport Twitch-csatornán a mai műsorban hallottam, hogy régen olyan kínzást is alkalmaztak, hogy a húgycsőbe feldugtak egy üveget, és széttörték. Ezen kívül milyen kínzások voltak?
Szomorú a gondolat, hogy az emberek egymással ilyen szörnyű dolgokat csináltak értelmetlen okok miatt. Szomorú a gondolat, hogy manapság is vannak ilyenek...
2023. máj. 26. 19:53
1/11 anonim válasza:
Csak egy jut most így eszembe, ami viszonylag sok embert érint mind a mai napig: az egyetem.
2/11 anonim válasza:
Ez régen volt, de aktuális is. Tapasztalattal felvesznek munkavállalót dolgozni, csodálják a munkáját, szorgalmát, emberekhez viszonyulását. Teljesít, teljesít, átlagon felül, majd minden rosszat megkap azért, mert a cégnél van. Sok szenvedés, küzdelem, munka. Aztán a főnök és családtagjai mosolyogva ívelik át és mutatnak boldogabb életet és munkavégzést annál, amit adtak az adott illetőnek és másoknak. Ha más főni kerül a céghez, összetartozik a kínzókkal.
3/11 anonim válasza:
Kérdező en mazo pasi vagyok, rendszeresen összejarok 1 csinos 22eves lannyalaki válogatott kinzasokkal szadiz engem!
4/11 anonim válasza:
Végighallgatni a munkahelyen hogy ki mit főzött tegnap, és ma mit fog
5/11 anonim válasza:
NEmtudom, de láttam már olyat, hogy férfi egy kólás üveget feldugta a seggébe, majd széttört magától. Sokkot kapott, és igyekezett kiszedni belőle.
A másik meg az jutott eszembe, tűsarkúval kínozza a párja péniszét
6/11 anonim válasza:
Nőktől t*nrúgásvariácók.
Az általad mondott verziót alkalmazták az '50-es években is, keresd vissza az itteni keresőben, tehát nem új téma.
7/11 anonim válasza:
Kellemes borzongást! :)
8/11 anonim válasza:
Munka. Elmegy vele az életem nagy része, másnak termelem a pénzt és arra gondosan ügyelnek, hogy soha ne maradjon hó végén annyi, amivel ki tudnék törni, saját vállalkozást tudnék indítani.
10/11 anonim válasza:
Elsőre, Orbán Viktor beszédei jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!