Mennyi ideig él egy 17 éves ember aki 3 éve mindennap iszik energiaitalokat?
Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Nem éli meg a 20-at
20 év
30 év
40 év
50 év
60 év
Tovább
22 szavazat
1/10 Metionin válasza:
Nem lehet így megmondani. Ha jól emlékszem 16 éves korom körül lettem kb. függő és 20 voltam, amikor a szervezetem közölte, hogy helló. Bár ez nem csak az energiaital hatása volt, hanem az állandó kimerültségé is, ami miatt az italt vedeltem.
2/10 anonim válasza:
Exem 17 és 18 volt amikor jártunk, napi 4 et ivott, most 25 éves, még él
3/10 anonim válasza:
Ja és cigizik is 14 éves kora óta napi egy doboz. Alkoholt sem veti meg.
4/10 anonim válasza:
Ez több mindentől is függ. Nehéz erre válaszolni.
Ismerek egy csávót, rokon gyerek szegről-végről, kicsi kora óta kólát iszik, meg energia italokat. 30 valahány éves, jó kövér amúgy, de még él.
5/10 anonim válasza:
1-es, mi a franctól voltál kimerült 16 és 20 éves korod között😂? Toltad a gyárban a folyamatos műszakot? Vagy állandó éjszakás voltál, esetleg fakitermelésen melóztál😂?
6/10 Metionin válasza:
5. Gimis koromban nem igazán tudtam otthon aludni, mert a szüleim folyamatosan balhéztak, gyakran éjfélig, nekem pedig 5-kor kellett kelnem. Este mentem csak haza az utolsó busszal, hogy ne kelljen őket hallgatni, addig az iskolában megírtam a házit, tanultam és edzésen vagy diákmunkán voltam. Sajnos sosem bírtam a korán kelést, főleg úgy, hogy napi 4 órát aludtam hozzá, mert anyámék vergődtek. Érettségi után pedig az egyetemmel együtt az éjszakás műszakot is megkezdtem, hogy finanszírozni tudjam az életem. Mivel nehéz szakon voltam és sokszor egész nap órám volt, csak éjszaka tudtam mellette dolgozni. Általában minden 2. éjszaka aludtam, közte pedig munkából mentem órára és óráról munkába. valahogy ébren kellett maradnom, mert egyszerre kellett teljesítenem a havi x nap munkát, hogy tudjak hol lakni és legyen mit enni, illetve az x tanulmányi átlagot, hogy megmaradjon a kolis helyem és hogy felvegyenek majd jó helyre szakdolgozni. Akkor annyi ésszel és élettapasztalattal az energiaitallal való ébrentartás tűnt a jó megoldásnak, persze nem volt az.
7/10 anonim válasza:
#5:
Nem kell ennyire reklámoznod, hogy egy büdös paraszt vagy.
8/10 anonim válasza:
6-os, 7-es,17 éves korom óta egyedül vagyok, azóta tartom el magam, egyedül. Nem mehettem gimibe, se egyetemre, mert melóztam, hogy legyen kajám és így tényleg egy büdös paraszt lettem. 6 hónapig az utcán is voltam.
Ne haragudjatok, hogy rinyálóktól fel megy a pumpám.
9/10 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy 5# voltam.
10/10 anonim válasza:
Attól függ. Helyettesítsd be az energiaitalt kávénak. Ha nyertél a genetikai lottón, akkor igazából így is, úgy is sokáig élsz. Nekem úgy haltak meg családtagjaim 95-100 éves korban, hogy rengeteg kávét ittak, alkoholisták voltak, és én egy szál talpas Kossuth-ot sem tudtam elszívni (pedig én is dohányzom), ők meg azt szívták fél életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!