Néhány srác miért csücsörít szelfiken? Mi a véleményed az ilyen srácokról?
Figyelt kérdés
Nem rég láttam a konditerembe egy srácot, aki fotózta magát,és elkezdett csücsöríteni mint ahogy a csajok szoktak. De már láttam más srácoknál is a közösségi oldalakon. Ez tetszik a lányoknak?2023. máj. 18. 00:49
1/9 anonim válasza:
így tetszik magának / nem érdekel+nincs róla véleményem
3/9 anonim válasza:
Csak nezd meg tiktokon, hogy mennyi hasonlo van
5/9 anonim válasza:
Nekem nem teszik, de biztos valakinek igen. Hát túl sok férfiasság nincs benne
6/9 Kroms válasza:
Ezt látják az instás ribik képein és azt hiszik, nekik is ezt kell csinálni, hogy "vonzóak" legyenek. Elég szánalmas dolog a nők esetében is, férfiakon viszont egyenesen hányinger.
7/9 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, ha tud rola, miert. Eredetileg szerintem cuki ciki. De lanyoknal elegge komoly es szamomra tok gaz.
8/9 anonim válasza:
A nőkkel akarnak versenyezni, debilségben-.
9/9 anonim válasza:
Nem csak csücsörítenek, hanem a nyelvüket is kinyújtják, mindkét nemre jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!