Szerintetek is ez eddig a legjobb nyár?
Figyelt kérdés
Nagyon jól érzem magam már egy jó ideje (nyilván nem csak magamtól) hanem megvannak erre az eszközeim. De valami hihetetlen flash van rajtam május óta...mindennap gyönyörű..csak sajnos nagyon gyorsan megy az idő.
30f
2023. máj. 12. 22:41
11/23 anonim válasza:
Oke hogy mar meleg van, de meg tel sincs, nemhogy osz. De az a lenyeg hogy ragadjon a bellyeg. meg minden is
13/23 anonim válasza:
8
Nem tudom te hol élsz, de nekünk itthon is pulcsiban kell lennünk, és még úgy is cidrizünk. Az ismerőseinknek, akik kertes házban laknak, meg befűtöttek.
16/23 anonim válasza:
A hihetetlen flash ja, az teljesen.
17/23 anonim válasza:
Itt meleg van, mar ejszaka is nyitott ablak regota. Panel 7.
18/23 anonim válasza:
Igen, szerintem is ez a legszebb nyár, most kapcsoltam be a fűtést.
De még mindig jobb, mintha 40 fok lenne, de majd térjünk vissza erre augusztus 32-én:)
19/23 anonim válasza:
A május a tavasz utolsó hónapja. Általános iskolás tananyag. 🤦👏🙄
20/23 anonim válasza:
Minden évszak 3 hónap ideális estben: Tavasz: Márc, Ápril, Máj
Nyár:Jún, Júl, Aug
Ősz Szep, Okt, Nov
Tél: Dec, Jan, Feb
Más kérdés hogy felborultak az évszakok mostanába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!