Egy hosszú sorozatban hogy nem tűnik fel senkinek egy ordenáré logikai baki? Pedig totál evidens a dolog
A sorozat úgy nyit hogy a fickót (rendőr) arcon lövik.Nem hal meg, de szétmegy az arca. És egy „szuperkatona“ program keretében kiképzést kap, és egy új arcot plasztikai sebésszel.
Majd ugrás, soksok rész lemegy.
És feltűnik a csávó eltitkolt és addig nem látott ikertestvére aki megszólalásig olyan mint a csávó.
Na de állj.... hát ő az első részben totál új arcot kapott....
Nem folytatom.
Ez senkinek nem tűnik fel?
Hát én most néztem meg a fear walking dead 7. évadját, meg emlékszem pl. a supernatural utolsó vagy 8-10 évadjára, hát azokhoz képest ez még nem is baki.
Én inkább a nagyon népszerű sorozatoknál veszem észre, hogy az emberek vagy nem veszik észre, vagy totál leszarják még az őrjítően óriási bakikat is.
Ha fórumon írják az sem túl sok embert érdekel, hogy amúgy micsoda baromságok vannak főleg ha már több évadon át vagyunk és már fárad is a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!