Volt már veled olyan, hogy vágytál valamire, amit aztán megkaptál, utána pedig azt kívántad bár ne kaptad volna meg?
Figyelt kérdés
Egy részem most egészen így érez2023. máj. 10. 02:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én ma konkrétan hasist kaptam...olyan pi.ca készen vagyok, hogy már nagyon bánom hogy el durrantottam..legszívesebben vissza adnám.
2/7 anonim válasza:
Volt. Egy csávó, aki miatt aztán depressziós lettem. Ha üzenhetnék valamit a fiatal önmagamnak, az az lenne, hogy ne jöjjek össze vele! Életem legnagyob hibája volt.
3/7 anonim válasza:
Általában mindig ez van nálam. A várakozási időszakban azt gondolom, hogy ettől más lesz az életem, talán jobb, aztán kiderül, hogy nem. Így inkább sok esetben bármire is vonatkozóan az út, a várakozás a jó-érdekes dolog.
5/7 anonim válasza:
Többször is. Nem mindig úgy alakul az élet, ahogyan elképzelted. De változtatni legtöbbször lehet.
6/7 Noren1989 válasza:
Szerettem volna egy szexmàniàs nővel együttlenni. Megkaptam.
Egy műszaknyi kefélés utàn, két àlló hónapig - azt mondtam, h nekem ez sok.
7/7 anonim válasza:
Soha nem volt ilyen. Én minden beteljesült álmomnak örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!