Rossz a fiam lelkiismerete?
Figyelt kérdés
Olvas, ír, vagy csak benyitok hozzá és hozzászólok, szinte a szívéhez kap. Mindig mondom, hogy rossz a lelkiismerete, de erre mindig azt mondja, nem igaz. De akkor miért reagál így, ha én teszem ezeket? Másnál nincs így.2023. ápr. 29. 22:55
1/11 anonim válasza:
"vagy csak benyitok hozzá és hozzászólok"
kopogtatsz előtte?
2/11 anonim válasza:
Mert idegesíti, hogy benyitsz rá, miközben alkot. Nem értem amúgy, hogy kopogni miért nem tudsz? Mit kell random benyitogatni?
3/11 anonim válasza:
Sokszor pusztan az az oka, hogy Te halkabb vagy a hazban kozlekedve mint masok, igy nincs ideje felkeszulni erkezesedre. Ez csak egy tipp, en hasonlora emlekszem gyerekkorombol.
4/11 anonim válasza:
Szerintem megijed,váratlanul éri a benyitogatásod mivel nem kopogsz.
5/11 anonim válasza:
Megijed,meglepődik azon,hogy kopogás nélkül nyitsz be hozzá.
6/11 anonim válasza:
Kopogtani kell serdulo, kamasz ajtajan.
8/11 A kérdező kommentje:
Egyszer kopogok, aztán nyitok be.
2023. ápr. 30. 01:29
9/11 anonim válasza:
Amit ezek szerint meg se hall.. vard meg mig aztmondja "Szabad" 🤷
10/11 anonim válasza:
Igazán szégyellem, hogy anyukaként nekem kell téged tanítani. 1. Kopogás hallható módon, nem az ajtó kis vakarászása
2. várakozás, nem benyitás
3. ha azt mondja szabad, akkor benyitni. Így kell(ene).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!