Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy molett, husis nőtől szimpla kíváncsiságból kérdezi meg valaki, hogy hány kg?

Figyelt kérdés
Tehát nem bántani akarja, meg nem figyelmeztetni, hogy fogyjon le, mert túl sok kg, hanem tényleg csak kíváncsi.
2023. ápr. 27. 07:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de sértésnek fogja venni és tuti letagad majd x kilót.
2023. ápr. 27. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Ilyet nem illik kérdezni.
2023. ápr. 27. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nincs olyan ember a világon, akinek ez a kérdés jól esne.
2023. ápr. 27. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha egy idegentől kérdezed meg az illetlenség és szinte biztos, hogy megsértődik. Ha közel álltok, akkor szerintem nem gáz.
2023. ápr. 27. 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Senkitöl nem illik a súlyára rákérdezni, vagy megharagszanak érte, vagy aki kicsit is érzékenynek tartja, garantáltan nem a tényleges súlyát mondja, most eltekintve attól, hogy rengeteg embernek fogalma sincs róla.
2023. ápr. 27. 08:18
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Kultúrember ilyet nem kérdez senkitől. Persze ettől függetlenül sok paraszt megteszi.
2023. ápr. 27. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem, ha ismerős, akivel úgy szoktam beszélni egyébként is vagy idegen kisgyerek megkérdezi, az nem gáz.

De random felnőtt/tini az utcán nehogymár az én súlyomon rugózzon, nekem nem is feltétlen az lenne sértő, hogy dagadtnak néz-nekem is van szemem, látom, hogy van mit leadni-, hanem az benne a bizarr, hogy komolyan nincs semmi a környezetében, életében, ami eléggé leköti és egy random nő súlya a legérdekesebb neki.

Én is szoktam emberek súlyán gondolkodni, de magamban szoktam megtenni, nem megyek oda a dinnye szellőztetést végző 50+-os pasikhoz, hogy "Szia uram, hány kiló vagy?"

2023. ápr. 27. 09:24
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
A bunko ember nem akar feltetlenul bantani, egyszeruen tapintatlan, fogalma sincs a tarsas erintkezesrol. De aki bunko, az akkor is bunko.
2023. ápr. 27. 11:44
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Molett,husi nő az 65-85 kg között van,ha nem extrém alacsony vagy extrém magas. Ezen belül magadhoz viszonyítva szerintem simán ki lehet találni,hány kg valaki.
2023. ápr. 27. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Molett,husi nő az 65-85 kg között van"

Szerinted igen, de rengetegen a molett és a husi jelzöket a kövér nökre használják (föleg ha saját magukról beszélnek), ami 80-120 közötti súlyt takar.

2023. ápr. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!