Létezik olyan, hogy egy molett, husis nőtől szimpla kíváncsiságból kérdezi meg valaki, hogy hány kg?
Szerintem, ha ismerős, akivel úgy szoktam beszélni egyébként is vagy idegen kisgyerek megkérdezi, az nem gáz.
De random felnőtt/tini az utcán nehogymár az én súlyomon rugózzon, nekem nem is feltétlen az lenne sértő, hogy dagadtnak néz-nekem is van szemem, látom, hogy van mit leadni-, hanem az benne a bizarr, hogy komolyan nincs semmi a környezetében, életében, ami eléggé leköti és egy random nő súlya a legérdekesebb neki.
Én is szoktam emberek súlyán gondolkodni, de magamban szoktam megtenni, nem megyek oda a dinnye szellőztetést végző 50+-os pasikhoz, hogy "Szia uram, hány kiló vagy?"
"Molett,husi nő az 65-85 kg között van"
Szerinted igen, de rengetegen a molett és a husi jelzöket a kövér nökre használják (föleg ha saját magukról beszélnek), ami 80-120 közötti súlyt takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!