Ez tényleg beteges?
Sajnos többször előfordult már hogy olyan emberrel alakítottam ki bizalmi kapcsolatot aki nem az volt akinek kiadta magát. Ezért ha elkezdek beszélni valakivel, le szoktam csekkolni hogy nem kamu profil. Megtudta egy illető hogy őt is lecsekkoltam mikor elkezdtünk beszélni és mindenféle elmebetegnek elhordott.
Nem kell nagy dologra gondolni, csak hogy nem pár napos profil, hány ismerőse van, miket osztott meg, családtagjai hozzászóltak a profilképéhez vagy csak tök idegennek tűnő férfiak nő esetében hogy csinos. Max 1 perc az egész.
Én is le szoktam csekkolni másokat. Szerintem tök oké az elővigyázatosság. Az én profilomot mondjuk nem tudja bárki megtalálni és semmilyen adatom nem nyilvános (sajnos volt egy zaklatóm aki miatt már semmit sem osztok meg és nagyon elővigyázatos vagyok), de ettől még szeretem megnézni, hogy más mennyire lehet hiteles. Nyilván az is sokat elárul róla ha 2 napja regisztrált és nincs profilképe vagy épp egy képe van és az is 1 napja lett feltöltve.
Illetve amit én megintcsak instant szűrök, hogy valakinek valódi képe van-e fent. Ha ilyen tipikus animés, kocsis, csinibabás, akkor nyilván nem fogok vele semmilyen kontaktot kialakítani (ez a feltevésem csak facebookra érvényes, nyilván discordon meg más helyek másképp kezelem)
Mindegy már. Időközben az egyik legjobb barátom lett. (Nem 1-2 nap telt el az első beszélgetés óta, csak most került szóba hogy anno nagyon rég rákerestem) Ahhoz képest most lazán ejtett emiatt.
Amúgy nem hatott volna meg ha nem ő lett volna az egyetlen barátom. Csak ezért született belőle kérdés csalódottságomban, kiváncsi voltam hogy kinek van igaza. A szavazatok alapján elég megosztó, szóval ha nem is csinálja mindenki, akkor is hétköznapi dolog és nem creepy vagy stalkolós ahogy ő fogalmazott.
Ezt nem igazán értem, hogy miért lenne baj, ha valaki lecsekkolja valakinek a KÖZÖSSÉGI oldalát... Ezért is van, nem?
Szerintem inkább az creepy ahogy ő kezeli ezt a szituációt, valami nem kerek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!