Amikor hazamegyek a munkahelyemről tele vagyok félelemmel és szorongok mi ez ?
Az, hogy valaki hazamegy a munkahelyéről tele van félelemmel és szorongással, sok különböző okból adódhat. Az egyik lehetőség az, hogy a munkahelyen magánéleti vagy szakmai stresszt tapasztalnak, például leterheltség, feszültségek a munkatársakkal vagy a munkáltatóval, vagy egy bizonytalan jövőkép a munkahelyi helyzetükkel kapcsolatban. Ez a stressz és szorongás akár az egész munkanapra kiterjedhet, és hatással lehet az érzelmi és fizikai egészségre is.
Másik lehetőség, hogy a munkahelyi interakciók bejutnak a magánéletbe, és a személy képtelen azokat önállóan feldolgozni. A munkahelyi konfliktusok, az erős vezetői elvárások, a munkahelyi kapcsolatok elégtelensége vagy bármilyen más olyan ok, ami lehetővé teszi, hogy a munkahelyi stressz otthon is felmerüljön és félelmeket és szorongást okozzon.
Fontos megoldást találni ezekre a problémákra. Ha a szorongás és a stressz túlzottan magas szintre emelkedik, lehetőleg fordulj megfelelő szakemberhez, mint például terapeuta vagy pszichológus, hiszen a tudatosság a betegség első jele. Továbbá célszerű megtanulni a stressz kezelési technikákat, valamint hatékonyabb magánéleti és munka-magánéleti egyensúlyt kialakítani.
10-es vagyok. Amugy az oka lehet peldaul siman hiany, oromot, elegedettseget okozo barat, tars, tevekenyseg, esemeny. Aztan a szorongas miatt az ember pont elkeruli a lehetoseget, hogy ezek meglegyenek.
Mikor en eloszor szorongtam otthon, epp olvasni, filmezni nem tudtam, a klasszikus gitar gyakorlasa epp hogy nem relaxalt, hanem hiperventillaciot okozott. A relaxacio helyett pont az kellett, hogy valami olyan utos legyen, hogy elterelje a figyelmet.
A, Lehet már parázol a másnap miatt;
B, Lehet nem szeretsz/akarsz otthon lenni, mert valamiért nem jó ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!