Magába fog szállni valaha is?
Figyelt kérdés
Egy tőlem 20 évvel idősebb férfi azért szakított meg velem minden kapcsolatot, mert azt hitte, hogy minden beszélgetésünket elmondtam a barátomnak, holott csupán szakmai kérdéseket meséltem el neki (doktorandusz hallgatók), amik őt is érdekelték, és engem is foglalkoztattak, és semmilyen emberi beszélgetésünkről nem meséltem a barátomnak, de nem képes kommunikációra ez a férfi, fogta és tiltott mindenhonnan, meg sem hallgatott, egy másodpercet nem adott, hogy reagáljak a hamis következtetéseire. Barátom írt neki egy rövid e-mailt, hogy tisztázza a félreértést (nem tudom egyáltalán megnyitja-e), a férfi utolsó üzenete volt az egyetlen, amit elmondtam a barátomnak, mert már tehetetlen voltam. Mikorra várható, ha egyáltalán várható, hogy ez a férfi lenyugszik.2023. ápr. 19. 08:30
1/1 anonim válasza:
Igazából el kell engedni. Én is pont benne vagyok egy olyan szituban, ahol a másik fél valamin megsértődött, de normálisan nem tudta lekommunikálni felém, csak kétértelmű jeleket küldött, majd amikor leültem vele erről beszélni, már a beszélgetés elején bezárkózott, én pedig úgy éreztem, hogy ha nem hajlandó együttműködni abban, hogy egészséges kapcsolatban legyünk, én mi a fa..nak erőlködjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!