Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberre, emberi viselke...

Milyen emberre, emberi viselkedésre mondjátok azt, hogy nem mutatja ki az érzéseit? Mit értünk ez alatt (példákkal megvilágítva)?

Figyelt kérdés
Rám mondták már. Én nem érzem magam ilyen embernek, ezért akarom körbejárni a témát. Tehát aki nem mutatja, nem fejezi ki az érzéseit, az milyen például? Vagy ha úgy könnyebb, aki kimutatja az érzéseit,az pl hogy viselkedik?
2023. ápr. 18. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy jó barátom ilyen. Sosem mosolyog rám, sosem hív sehova, sosem ír először, egy csomó ideig azt hittem, hogy nem is vagyok neki szimpatikus, és nem értettem, hogy akkor mégis miért ül mellém, meg miért válaszol mindig készségesen a kérdéseimre, miért jön el, ha elhívom valahová, stb.

Viszont a maga módján ő is kimutatja az érzéseit. Nála ez úgy nyilvánul meg, hogy kiejtem egyszer a számon, hogy pl. szeretem a túró rudit, és onnantól kezdve mindig egy szó nélkül leül mellém ebédidőben, és elém lök egy túró rudit.

2023. ápr. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!