Mit tennél? ha felajánlanak hogy mostantól kezdve ezer éve térhetsz teljes egészségben. Természetesen balesetek ellen nem védene meg ha a helyzet, így érdemes lenne óvatosan élned. Viszont egyetlen egy
Elfogadnam. Legszivesebben orokkel szeretnek elni es meg a halhatatlansagnak is orulnek.
Szivesen leirnam a 100 szavas naplot.
Enélkül is írok legalább 100 szóban naplót, de mivel balesetektől nem véd, én meg csak ebben az évben kétszer jártam meg a sürgősségit, mert egyszer főzőcskézés közben véletlenül leszúrtam magam, majd ugyanezt megcsináltam halpikkelyezésnél, és még csak Április van, szerintem nem, hogy 1000 évet nem fogok élni balesetmentesen, egy fél évet se sikerült kihúzni, szóval esélytelen. Annyi módon meg lehet pusztulni.
De egyébként se akarok 1000 évig élni, 28 évet sikerült, és már most tele a tököm az emberiséggel, meg az egész világgal. Én eleve úgy 50-60 éves korom környékéig tervezek, és nagyon remélem, hogy tényleg vagyok akkora szerencsétlenség, hogy meghalok akoriban magamtól, és nem kell önként véget vetnem a dolognak, mert már most belefáradtam, és főleg nem akarok demensként élni, mint a szép, 90+-os kort megélt nagyszüleim, akik maguk alá csináltak, felkelni már nem tudtak, és valakinek ápolni kellett őket 0-24. Nagyon remélem, de őszintén, hogy én megmurdelek pont a nyugdíj előtt, és nem kell egész nap semmit csinálnom egyedül, és pláne remélem, hogy nem élem meg azt, hogy másnak kelljen gondoskodni rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!