Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek beszűkült a...

Szerintetek beszűkült a gondolkodásmódon, ha mindig ugyanarról a helyről rendelek pl pizzát?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam mind az 5 helyet a városba, de mindegyikkel volt valami, vagy túl drága, vagy a rendelést felvevő volt bunkó, vagy a futár, vagy mást hoztak, és van egy hely, ami a legolcsóbb, minőségben ugyanolyan mint a többi, viszont mindig kedves volt a futár, az is aki a rendelést felvette, és ha személyesen mentem oda se volt semmi gond.

1 éve mindig onnan rendelek ha úgy van, viszont sok ember szerint tök rugalmatlan vagyok e tekintetben.

2023. ápr. 16. 12:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10:

Mondjuk azért van olyan pizzéria, ahonnan nincs az a társaság, amelyikkel rendelnék, akkor inkább hideget eszek. És nem kell hozzá gluténérzékenység, elég pl. a ketchup alapú szósz, vagy mondjuk a Pizza King (utóbbit remélem nem kell magyaráznom...).

2023. ápr. 18. 06:44
 12/12 anonim ***** válasza:
11: akkor még mindig meg lehet csinálni azt, hogyha a többiek onnan akarnak rendelni, akkor magának rendel külön máshonnan. De az nem oké, hogy "csak innen rendelünk, mert én azt mondtam, lesz...lak titeket"... és nem egy ilyen embert ismerek sajnos.
2023. ápr. 18. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!