Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van annyi lila meg...

Miért van annyi lila meg rózsaszín hajú, orr és nyelv piercinges lány manapság?

Figyelt kérdés
Miért jó valakinek elcsúfítani magát ilyen ,,bohóc" hajjal( tudom a válasz az lesz; ez tetszik neki, ez a divat stb....), de az érdekel, hogy mi hozta ezt a társadalmi változást, és miért nálunk meg németországban van a legtöbb ilyen? Párizsban , Rómàban, Dublinban nem találkoztam ilyen fura szerzetekkel.....ott miért nincsenek, itt miért van sok ilyen???

2023. ápr. 13. 23:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért nem az egész világ , annyi kint nálunk nincs máshol csak Németországban, az előző kommentelő meg nem tudom hol él, de Dublinban nem láttam ilyet (2013-2014-ben), lehet azóta elszaporodtak. Párizsban sem láttam ilyet ( 2015-2016-ban), sem Rómában 2018-2019-ben).Az Írek alapból konzervatív keresztények, még a homokosak is megverik. A cilinderes kalap viselet ( divat), vagy egyéb régebbi ruha viselet szerintem nem összehasonlítható a rózsaszín hajjal vagy az orr pearcing-el....🤔 És itt nem a divattal van a kizárólagos gondd.....szerintem igaza lehet az előző hozzászólóknak, hogy ez valami feltűnési viszketegség lehet, az pedig valami lelki sérülés.
2023. ápr. 15. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Az Írek alapból konzervatív keresztények, még a homokosak is megverik

Te valami alternativ univerzumban elsz, van olyan templom ahol ki van teva a szivarvanyos zaszlo.

2023. ápr. 15. 11:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem te sohasem jártál Írországban, én seholsem láttam szivárványos zászlót , főleg templomon, mondtam már, lehet hogy 2013-óta megváltoztak a dolgok (ahogy Magyarországon is meg sok más országban), nem tudom most mi a helyzet, de mégegyszer mondom:2013-BAN NEM VOLT SEM SZIVÁRVÁNYOS ZÁSZLÓ , SEM RÓZSASZÍN HAJ!!! Ha ott élsz, akkor írd meg nekem, melyik templomon van kitéve, mert ismerem DUBLINT, a Stephan Green parktól Észak Dublinig minden utcáját! Köszönöm!
2023. ápr. 16. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Cork kozeleben lakok, a szoban forgo templomot egy magyar jutuber rakta ki a tavaly, most nem fogok rakeresni.

nem tudom most mi a helyzet, de mégegyszer mondom:2013

Ami 10 eve volt. Tehat hiaba magyarazod hogy akkor mi volt.

2023. ápr. 16. 18:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, lehet azóta a rádioaktív sugárzás újabb mutánsokat hozott létre 10 év alatt.......🤔
2023. ápr. 16. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!