Aki mindennap füvezik a meg gyógyszereket szed az drogos?
vagy szerintetek csak aki szintetikus dolgokat fogyaszt.
Most akkor a gyógyszereket külön véve
5-ös én teljesen egyet értek veled , de ennek a vas kalapos szar kormánynak nem tudod ezt be adni…meg az emberek is utaljak itt aki csak füvezik is. Még egy alkeszt is többre becsülnek…ez vicc.
Én mondjuk szintetikus at is szoktam néha szedni (egy EKI vagy valami más) én tényleg drogos vagyok..de őszintén szólva az összes ismerősöm aki füvet szív az mást is el elfogad ha van…ezeken és rajtam ez kormány csak taposni fog…ugyan úgy ahogy a többi moslék ember (tisztelet a kivételnek).
A gyógyszerest gyógyszerfüggőnek mondják.
Aki füvezik, azt én füvesnek hívom, a "drogost" a keményebb, illegális fajtákat szedőkre használom inkább.
6
Majd amint kihal a fidesz szavazó közösség majd legálissá teszik, hogy hátha valaki mégis rájuk akar e szavazni. Vagy ha nem jön a zsebre rakható eus pénz akkor itt lessz ez nekik alternatívaként. “Nemzeti fűbolt” :D
Aki akar úgyis kipróbál amit akar, a szintetikus azért kerülendő szerintem de mindenki maga döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!