Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki mindennap füvezik a meg...

Aki mindennap füvezik a meg gyógyszereket szed az drogos?

Figyelt kérdés

vagy szerintetek csak aki szintetikus dolgokat fogyaszt.

Most akkor a gyógyszereket külön véve

2023. ápr. 13. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem már a füvezéstől önmagában is drogos.
2023. ápr. 13. 19:32
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen az…én füvezek, fájdalom csillapítót szedek, és nyugtókat…füvet nem mindennap hanem mondjuk 3-szor egy héten. De így is elmondanak minden utolsó szar drogosnak a hátam mögött (sajnos vissza hallom)
2023. ápr. 13. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
igen.
2023. ápr. 13. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Függő, szenvedélybeteg.
2023. ápr. 13. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
A zöld csak azok körében drog akik még soha nem próbálták és 40 felett vannak. Máshol miért írják fel betegségre? Sokkal többet ér mint 2-3 sör és nem is káros sőt.. (amúgy is van a szervezetnek thc raktára) + erre nem lehet rászokni, max ha kevered dohánnyal és a nikotinra szoksz rá. A gyógyszer már más téma az függőség, ha nem betegségre szeded rendszeresen.
2023. ápr. 13. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

5-ös én teljesen egyet értek veled , de ennek a vas kalapos szar kormánynak nem tudod ezt be adni…meg az emberek is utaljak itt aki csak füvezik is. Még egy alkeszt is többre becsülnek…ez vicc.

Én mondjuk szintetikus at is szoktam néha szedni (egy EKI vagy valami más) én tényleg drogos vagyok..de őszintén szólva az összes ismerősöm aki füvet szív az mást is el elfogad ha van…ezeken és rajtam ez kormány csak taposni fog…ugyan úgy ahogy a többi moslék ember (tisztelet a kivételnek).

2023. ápr. 13. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
ja..
2023. ápr. 13. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:
én is akkor ezek szerint az vagyok,mindennap füstölök meg mellé este 3mg frontin és 2 mg rivotril(ezt a pszichiáterem irja)
2023. ápr. 13. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

A gyógyszerest gyógyszerfüggőnek mondják.

Aki füvezik, azt én füvesnek hívom, a "drogost" a keményebb, illegális fajtákat szedőkre használom inkább.

2023. ápr. 13. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:

6

Majd amint kihal a fidesz szavazó közösség majd legálissá teszik, hogy hátha valaki mégis rájuk akar e szavazni. Vagy ha nem jön a zsebre rakható eus pénz akkor itt lessz ez nekik alternatívaként. “Nemzeti fűbolt” :D

Aki akar úgyis kipróbál amit akar, a szintetikus azért kerülendő szerintem de mindenki maga döntése.

2023. ápr. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!