Tehát úgy mond sakk-matt helyzet állt elő...na ilyenkor kell menekülni kb?
Eléggé brutális helyzet alakult ki az életemben, végképp nem tudom mit csináljak. 12 ezres városban élek...itt k..va nagy a munkanélküliség 3 szakmám van 4 éve dolgoztam utoljára. És hát igen kábítószerrel kellett kereskednem és nyilván használtam is (erről ennyit). A következménye inkább a baj amivel ez járt ez az 5 év (előtte is használtam de nem árultam)....Ugye itt jobban megy a pletyka mint egy faluban valamiért...és hát amúgy ezt nehéz is lett volna titkolni, hiszen nyílt titok volt már mindenhol szóval mindenki tudja/tudta hogy ezzel megy itt úgymond a szekér és most már 1 hete szünet van..nyilván még mindig ez a vélemény, és szerintem 20 év múlva is ez lesz.
A rendőrség is folyamatosan a nyakamba lihegett (nem részletezem) ennek is vége már...végül nem engem csuktak le, hanem úgymond egy bűntársamat (eddig) de már ott tartok hogy az sem lenne baj ha engem is elvinnének.
Ugyanis ebből a kb 12 ezer emberből 11000 ismer...és ki utáltak teljesen, mindent és mindenről tudnak+kitalálnak dolgokat is, ami tök mindegy hogy igaz vagy sem azt már rám lehet kenni. 3 párkapcsolatom ment így a drogok és ez az életvitel miatt tönkre.
Azt hiszem 3-4 kocsim is a drog miatt törtem szét (nem halt meg senki csak magamba tettem kárt, nem is ütköztem) de akkor is...így is legalább van 6 millió büntetésem.
Nem merek kimozdulni nagyon itthonról már...csak hétvégén egy nagyon szűk baráti társaságban...fizikálisan is 130 kg-ról 104-re lefogytam kb 2 hónap alatt a stressztől, mentálisan komoly alvás zavaraim vannak, sőt van hogy csak kattogok egész este mit csináljak, depressziós, néha kisebb pánik rohamok vannak (már járok orvoshoz) tehát nyugtató minden játszik ami kicsit segít. Droghoz egy hete nem nyúltam de nem is akarok....
De annyi rossz indulatú pletyka jut a fülembe és valamelyik amúgy teljesen jogos hogy én ezt tovább már nem bírom.
Na de a probléma kicsi részét írtam csak le...a másik 1 millió forinttal tartozok valakinek (ezt 2 napom van megadni) megvan a pénz rá. Viszont ennek függvényében nem tudok elmenni csak úgy külföldre mert egyszerűen pénzem sem lesz rá, hely sem ahova megyek, és fizikálisan-mentálisan rotty. Szerintem 1 nap munkát nem bírnék most ki, pedig úgymond elég jó fizikális adottságaim vannak...de ilyen mentális állapotban még koncentrálni sem tudok
csak a szüleimben bízhatok...ők is tudják mívan mellettem vannak, de én már azt sem akarom hogy ő nekik ebből bármi részük is legyen. Tehát az egész úgy ahogy van elvan b..va. Öngyilkossági gondolataim vannak kb így óránként..de nem merem megtenni. Tehát ez így ennyi...nem tudom mit csináljak komolyan mondom 30f
Hogy éljek így hogy kb 1 héten 2-3 órát vagyok csak kint a városban ezért-azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!