A tetoválás, piercing, színes haj nem lesz ciki idős
korra?
Figyelt kérdés
Az utóbbin mondjuk könnyű változtatni, de a tetoválás az gyakorlatilag örökre megmarad. Most oké, hogy húszévesen nagyon menőnek számít magadra varratni a szerelmed vagy a kedvenc zenekarod nevét, de nem biztos, hogy 60 évesen is ugyanúgy fogsz erről gondolkodni. Én nem egy idősebb embertől hallottam, aki katonaságnál csináltatott, mert jó poénnak tűnt, hogy később megbánta.
A színes hajról eszembe jutott egyik kedvenc sztorim a nagymamámmal: ő azt tartotta cikinek, hogy őszül (hófehér lett a haja) ezért mindig visszafestette szőkére. Amikor a megszokott hajfestékének a gyártását leállították, ő egy másik termékkel próbálkozott, és haja szőke helyett világoslila színű lett... és lila hajjal járt, mert azt mondta, inkább, minthogy ősz legyen.
2023. ápr. 11. 19:56
4/20 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akik már 30 felett is megbánták. Olyan szimbólumokat tetováltattak magukra, amelyek ma már semmit nem jelentenek a számukra, de nem tudják leszedetni.
2023. ápr. 11. 20:02
5/20 tokimano válasza:
59 éves vagyok. 54 évesen varrattam az első tetkómat. Azóta még négyet.Kicsit se tartom cikinek. Egy normálisan , sok esetben művészien felvarrt minta vagy bármilyen ábra éppen annyira vállalható mint egy fülbevaló vagy egy gyűrű. Nem mellesleg én nem másnak varrattam fel a testemre hanem magamnak. Azért mert tetszett és mindegyiknek meg is van az oka, jelentése. Hogy más mit gondol róla az meg sosem érdekelt. Persze azt aláírom hogy a régebbi , katonaságnál vagy éppen börtönben firkált, hozzá nem értő által csinált kontár tetoválást szívesen eltávolítanának sokan.
2023. ápr. 11. 20:15
6/20 anonim válasza:
A tetoválást is le lehet szedetni. A tetkók inkább csúnyává válnak egy idő után. Az élénk színes haj helyett meg sok másik egyszerű színt lehet festeni.
2023. ápr. 11. 20:16
7/20 anonim válasza:
aki katonaságnál csináltatott, mert jó poénnak tűnt, hogy később megbánta
Azoknak a formedvenyeknek nem sok kozuk van a tetovalasokhoz, azt nem nehez megbanni.
Viszont, normalis tetovalast, piercinget vagy hajat, csak a draga elmaradott kelet-europai mentalitasunk itel el. Nyugaton 100x jobban elfogadjak ezeket.
2023. ápr. 11. 20:30
8/20 anonim válasza:
Szerintem nem. Egy tetkó, percing nélküli ember is megöregszik, szottyadt mazsola lesz. Mitől szebb a natúr mazsola a díszestől?
A tetkós szottyadt öreg menőbb. Egyedibb. Kitűnik az unalmas tömeggyártmányok közűl.
2023. ápr. 11. 20:43
9/20 Metionin válasza:
Szerintem lehet azt idősen is esztétikusan viselni. Nekem a fülemben vannak csak piercingek, a hajam most sötétkék de ha teljesen megőszülnék, pasztell tengerkékre festeném, a tetkóim meg nem osztanak-szoroznak szerintem már egy 80-90 éves mammer szottyadt bőrén :D atommenő viktoriánus beütésű vén szotty akarok lenni fodros blúzokban és félhold olvasószemüveggel.
2023. ápr. 11. 20:59
10/20 anonim válasza:
Annnnnnyira de annnnyira nem fog érdekelni. Nem csak engem hanem mást sem.
Csináltak kutatást hogy az 50-60 feletti személyek a társadalom számára már “láthatatlanok”, szóval nem akad meg rajta a szemed, nem időzöl annyit rajta. Mert már nem “fontos” neked szaporodás szempontjából legyen az nő vagy férfi. Szóval ha amúgyse lát majd senkise az utcán, majd látnak a családtagjaim, de nekik meg nem mindegy hogy mi van rajtam? Azért szeretnek amilyen vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!