Vannak màsok is akik nagyon türelmetlenek bizonyos viselkedés mintàkkal szemben?
Pl.próba időn van nàlunk egy idősebb nő és nagyon irritàló.Semmit nem tud,kaslin viselkedik,tapad,kivancsi az pletykas olyan nyanyas tipus.Leszedi az energiat,valamit erzek benne.A masik kolleganom ismeri regebbrol es o is mondta nem jo velemennyel van rola.
Vagy egy csaladtag aki tobbszor elismetel valamit neha es kihoz a sodrombol.
Az elso esetben menekulnek attol a notol annyira irrital.A csaladtag eseteben meg sose volt jo az alapkapcsolat.
Nekem a nagyon naiv (már-már buta) emberekkel kapcsolatban vannak ilyen érzéseim. Az egyetem második évében megkaptam életem legrosszabb szobatársát. Meg se vártam az év végét, fél év végén már szobát cseréltem, nem tudtam ott maradni tovább. Borzasztóan naiv kérdései voltak. (Pl meglepődött azon 20 évesen, hogy Kínában kommunizmus van, nem tudta hogy kell húst sütni a sütőben és nem volt tisztàban a szavak jelentésével. Hogy okosabbnak tűnjön, próbált szofisztikáltan beszélni, de a latin eredetű szavakat rendre felcserélte, és nem megfelelő kontextusban használta őket. Pl. Minden második mondatába belerakta, hogy "literálisan", de nem oda, ahova kellett volna. Pl. Ma literálisan süt a nap. Meg ilyenek.)
Egy ideig vicces volt, meg amúgy emberileg kedves, segítőkész lány volt, de mikor 0-24-ben összekerültünk, és egész nap zúdította rám ezeket a baromságokat, frusztrálni kezdett, utána már elutasító voltam vele, és már szó szerint csak a napokat számoltam, hogy mikor költözhetek ki végre abból a szobából.
2-es nalam is hasonlo az ido kollegano.Tobbszor uriti a kukat mondtam nem kell 2-3darab papirt kiuritgetni.Jon azzal hogy ne szoljon a delutani kollegano.Mindent szo szerint ert,a delutani valtas azt nem ugy ertette.Semmit nem jegyez meg reszletesen tobbszor megmutattam tobbszor nem fogom.Az egyik kliens e- mail cimet meg igy
irta fel:natasaet2 mejl.com
A hangos, sokat pofázó vezérpáviánok, meg az olyanok akik túl sokat kíváncsiskodnak az emberről, vagy mindenről véleményük van.
A nyalizós, sunyi, kétszínű érdekemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!