Hogyan ne görcsöljek rá a társkeresésre? 25/L
Nagyon közhelyeset írok, de hátha felderít. Én 23 éves koromig egy fiúval csókolóztam és azt se kapcsolatban, csak szédített. Kapcsolatom addig nem is volt. Zokogtam a barátnőmnek, hogy egyedül fogok meghalni. Rá 2 hónapra ismertem a páromat, akivel 8 éve együtt vagyunk, 6 éve házasként. Nehéz elengedni ilyesmit, de tényleg dob az ember kisugárzásán, ha nem görcsöl. Nagyon fiatal vagy még, és nagy hazugság, hogy a kapcsolat hozza a boldogságot. Az boldog kapcsolatban, gyerekkel, kutyával stb, aki amúgyis jól van magával.
Persze sok jót hoz, de a rózsaszín köd után azért sok áldozattal, komprumisszummal is jár. Imádom a férjemet, de szerintem ez tény, hiszen ő egy másik ember, más gondolatokkal, céllal, fontossági sorrendekkel stb.
Próbálj örülni annak, hogy most több időd van a barátaidra, pl nem "kell" a párod kedvéért akciófilmet nézed, egyedül döntesz a pénzedről, idődről, stb. Ez is csak egy életállapot és nem maga az élet, koncentrálj az előnyeire, mert vannak, hidd el. Van még tengernyi időd kapcsolatban élni.
Mivel nő vagy,
Az a baj, a probléma hogy túl sok a jelentkező rád? túl sok a férfi?
Szerintem a 3as, egész jól leírta!
Kisugárzik rád és az kicsit ijesztő!
Találj olyan elfoglaltságokat, amik kedvedre valók és lekötnek! Futás,sport,túrázás...! Közben legyél vidám, kiegyensúlyozott és majd szembe jön a szerelem!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!