Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigy vagyok az ilyen emberekr...

Irigy vagyok az ilyen emberekre. Velem van a baj? Mi a véleményetek az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés

Édes Istenem, miért nem születtem szép nőnek, mint Ő: [link]

Játszik, felrakja a tappancsát a kamerába, szexi ruhában elvan és dollármilliókat keres havonta.

Én tényleg irigy vagyok rá. Neked mi a véleményed? Irigy vagy rá agy megveted?

2023. márc. 31. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem vetem meg, de nem élnek így!:)
2023. márc. 31. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Én nem vagyok rá irigy. Tetovált szemöldök, erős smink, nem sportos test. A saját külsőm jobban tetszik. Meg én szégyellném magam ilyesmivel pénzt keresni, amikor értelmesebb és mellesleg magamutogatást nem igénylő tevékenységgel is képes vagyok rá.
2023. márc. 31. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező

A COVID alatt volt egy streamer aki azt streamelte, ahogy maszkban megy mindenfelé és közben hogy hullámzik a csöcse pl futás közben vagy bevásárlásnál vagy ilysemi.

Aztán miután hülyére kereste magát kiderült, hogy emberünk egy férfi parókában, műmellel a ruha alatt:D

Etikátlan? Talán. De nem illegális, a pénzét megtarthatta:D

Meg különben is, ha dollármiliomos akarsz lenni, akkor ne olyanba kezdj bele amiből már Dunát lehet rekeszteni, hanem valami saját ötletet.

130 kilós férfiként nyilván lehetne mit kezdeni a súlyoddal. Mármint ha a jól kinéző csajok a testükkel csinálnak contentet, te miért ne cisnálhatnál? Csak nyilván ne szexiskedni akarj, mert azt nem néznék szívesen:D

Van pl youtube csatorna arról, hogy egy csaj zenékre úgy ttáncikál, mint ahogy otthon szokott az ember amikor nem látják. Azaz elég idiótán:D Nyilván nem ez lesz a világ legbefutottabb csatornája, de azért van egy fix követőbázisa még ennek is.

Szóval pl csinálhatnál olyan videókat ahol viccet csinálz a kövérségedből.

Olyanokra gondolok, hogy pl át akarsz menni két egymáshoz közel lévő oszlop között és úgy prseled át magad köztük, mintha te lennél a T-1000-es folyékony terminátor a Terminátor 2-ben.

(Aki nem vágná:

[link]

Vagy pl ülsz egy libikókán, a másik oldalt lévő nyeszlett ember meg próbálkozik lejutni, de nem megy...

Bár talán a Terminátorhoz hasonló popkultúrális utalások jobban futnának. Egyfajta gröbe tükörként ilyen "kövér Hollywood" vagy ilyesmi címmel kikarikírozni ikonikus jeleneteket, szereplőket.

Ez most csak így eszembe jutott, nyilván van még mit csiszolni rajta, de a lényeg, hogy abból nem fogsz meggazdagodni ami már van, abból fogsz, amiből nem lehet még két tucatot előhúzni egy pec alatt.

2023. márc. 31. 12:53
 14/14 Kroms ***** válasza:
100%
Tény, hogy szép nőként a legkönnyebb az élet, de még akkor sem garantált a siker. Ilyen netprostikból is van több ezer, de a legtöbb alig keres vele valamit, mert egyszerűen nincs annyi szimp a világon, hogy eltartsa őket. Am. az összes "könnyű" pénzkereseti lehetőség esetében számítanod kell arra, hogy nagyon erős a verseny és csak akkor leszel sikeres, ha valamiben jobb vagy, mint a többiek. Kivételt csak azok a lehetőségek képeznek, amik annyira újak, hogy az elsők között tudsz beszállni.
2023. márc. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!