Mit tennél ha 50 évesen kapnál egy gyógyszer ami 50 évre leállítja az öregedésedet? (Ha letelik tovább oregedsz s meghalsz csak ugye 50 evvel később mint ami eredetileg lett volna)
Mi lenne? Élnék 50 évvel többet, mint a gyári beállítások indokolnák.
Mondjuk azért olyan 100%-osan nem vagyok benne biztos, hogy akarom látni mi lesz itt 2100 környékén, deee igazából ha meg nem élek, akkor meg nincs választási lehetőségem meg véleményem, szóval inkább az élet:D
Mondjuk szar lenne látni megöregedni a családomat... de vélhetően akkor másfajta letmódra rendezkednék be.
Én bevállalnám. Persze jó lenne, ha a családom is kaphatna belőle, pl. a gyerekeimet nem szeretném látni meghalni semmiképp. De nagyon tudnék mit kezdeni a több idővel, még annyi mindent szeretnék csinálni. Mondjuk már elmúltam 50 valamennyivel, de nagyon tuti lenne, ha csak 106 évesen kezdenék tovább öregedni. Persze azért nyugdíjba el akarnék menni, mert a terveimhez kellene a szabadidő.
Ha a családom nem kaphat belőle, akkor viszont nem biztos, hogy bevállalnám. Bár azt is bírnám, ha látnám még a déd/ükunokáimat (ha lesznek) is felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!