Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy ennyire ràm...

Normális, hogy ennyire ràm van kattanva a srác, hogy állandóan betalál a vonaton?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer pont a sráccal szembe ültem le ès valamilyen úton módon elkezdtünk beszèlgetni. Alapjáraton nyitott személyiség vagyok, szóval velem ilyen gyakran előfordul.

A probléma ott kezdődött el, hogy kiderült a srác sokszor reggelente azzal a vonattal jön amivel én így sokszor össze futottunk. Pár ilyen alkalom után elkezdett fárasztó lenni, mert a csávó rá van kattanva a fegyverekre és állandóan ezekről beszél, hozzáteszem közöm nincs a témához, soha nem is érdekelt. Hiába próbáltam tèmàt váltani, mindig vissza kanyarodott erre. Egy idő után elkezdtem máshol felszállni a vonatra, de egyszer meglátott engem ès képes volt megkeresni. Vittem már könyvet is hátha leesik neki, hogy most elfoglalt vagyok, de nem veszi a lapot. Az verte ki nálam a biztosítékot, amikor egyik reggel megkérdezte, hogy kb melyikkel jövök haza én hülye meg elmondtam, mert nem gondoltam volna, hogy a csávó megfog vàrni. Azóta egy vonattal korábban megyek.

Mielőtt valaki azzal jönne, hogy lehet meleg a srác ès azért van rámállva, nem erről van szó mert amikor nem a fegyverekről beszél, akkor azzal dicsekszik, hogy ő neki màr mennyi nő volt meg. (Gondolom az álombèlieket is beleszámolja)

2023. márc. 28. 16:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy autista kicsit? Ezt most komolyan értem. Ők naluk szokott ez lenni, hogy rá vannak kattanva egy bizonyos témára, és csak arról beszélnek nap estig, meg nem értik a non-verbáis célzásokat sem és kicsit hiányos az émpátiaérzékük. Csak akkor érti meg ha egyenes vagy vele és őszintén megmondod neki, hogy nem akarsz vele haverkodni.
2023. márc. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!