Miért nem érti meg hogy csak jót akarok neki?
Figyelt kérdés
Az öcsém most szeretne jogosítványt, és már el is kezdte. Az a terve hogy utána kocsit is vesz, de őszintén nem tartom jó ötletnek. Ismerem őt, szokott kapkodni, szétszórt lenni, meg elszúrni dolgokat. Nem tudom hogy tudna-e biztonságosan vezetni.
Nem örült neki amikor ezt elmondtam, pedig csak tudom milyen, ezért nem tartom jó ötletnek.
Ő 20F, én 28F
2023. márc. 25. 12:42
11/14 anonim válasza:
Nem tudom, mi alapján gondolod, hogy agyhalott az öcséd. Te ismered, biztos meg van a maga oka.
Kerdező, neked van jogsid?
Azonban, hogy a kérdésre direkt választ is adjak: Azert, mivel úgy gondolja, hogy ellenzésed az ő kitárulkozni vágyó világát akadályozza. Ez pedíg így is van. Hogy jogos-e az ellenkezésed? Passz.
12/14 anonim válasza:
Hagyd hadd csinálja és ne akadályozd hanem támogasd! Ha az atyaúristennek is tehetségtelen úgyis megbuktatják, legkésőbb városin…
13/14 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi közöd van ehhez. Már 20 éves a kisöcséd, azt csinál, amit akar. Nem 10, nem 15, hanem 20!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!