Facebookon sokan csak azért köszöntenek fel születésnapon, hogy más is lássa?
Direkt kipróbáltam. Tavaly engedélyeztem, hogy bárki írhasson az idővonalamra és bárki láthassa mit írnak, és így 100-nál is többen köszöntöttek fel "nyilvánosan".
Idén csak azt engedélyeztem, hogy privát üzenetet lehessen küldeni. 5-en írtak összesen a szülinapomra. :D
Komolyan, neked ilyenekre van időd? 🤦
Csak sajnálni tudlak, hogy a drága idődet ilyen baromságok kitalalásával foglalkozol.
1. Komolyan, neked ilyenekre van időd? 🤦 Elolvasol egy kérdést Gyk-n, és ahelyett, hogy válaszolnák, a kérdezőt fikázod?
Csak sajnálni tudlak, hogy a drága idődet ilyen baromságok kitalálásával töltöd...
Na. A többség egyáltalán nem tudja, hogy mikor van a születésnapod.
Amikor privátra állítottad, akkor csak azok küldtek, akiknél be van állítva, h jelezze, ha van valakinek, vagy tudja fejből.
Amikor nyilvánosra állítottad, azért küldtek többen, mert a facebook feldobta a többieknek, hogy ennyi meg annyi ember írt már neked születésnapod alkalmából, és írjon ő is. Így nyilván sokkal több emberhez eljut, hogy születésnapod van.
6. Kevered.
Ugyanúgy nyilvános a születésnapom, látja mindenki aznap, csak nem azt írja nekik, hogy "írj az idővonalára", hanem hogy "küldj neki üzenetet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!