Az valami hiányzó fontos emberi tulajdonságra utal ha valaki elvérzik matekban?
nem. en 2x buktam matekbol. 5.-ben es 6.-ban amikor nemet orszagbol koltoztunk pestre gyerekkoromban.
Megis Mérnökin vegeztem egyetemen. Tanar kerdese, volt egy szuper matek tanarom aki delutan foglalkozott velem suli utan mindig
Nem, én is kétszer buktam belőle gimiben, hozzáteszem, utált a tanár is, aki egy 26 éves kezdő volt, és semmi keresnivalója nem volt a tanári pályán.
Átmentem egy jónevű gimi esti képzésére, ahol sikerült leérettségiznem magántanár segítségével.
A magántanáraimmal együtt összesen 1 (!) olyan matektanárom volt, aki tényleg tudott magyarázni, az összes többi ilyen tipikus idióta „eldarálom az anyagot, aki nem érti, hülye” típusú tanár volt.
De ha újrakezdeném, biztos, hogy mindenképp felmentetném magam. Az energiám nagy része matektanár ment el 12 éves koromtól érettségiig, miközben nyilvánvaló volt, hogy semmi érzékem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!