Hány évesen érdemes már meghalni?
Figyelt kérdés
Amikor már nem feltűnő, és nem mondják rá, hogy de fiatalon halt meg.2023. márc. 16. 14:16
2/11 anonim válasza:
1# Sok 80+-os van aki teljes életet él. Az haljon meg?:)
4/11 anonim válasza:
150 év szolgálat, rabszolgaság után már érdemes
5/11 anonim válasza:
Meghali nem érdemes. De a kérdesedre válaszolva szerintem is 80+ az a kor amikor már nem mondják,hogy de fiatal volt.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, felénk ha már 50+ felett hal meg valaki, azon se sokan lepődnek meg.
2023. márc. 16. 14:32
7/11 anonim válasza:
Ez relatív. 90 évesnek egy 50-60 körüli még fiatal, de egy tizenévesnek még már, hú de öreg. Egyébként én nem fogom korhoz kötni, attól függ mennyire volt jó és tartalmas az élet. Ha azt mondják 45 évesen meghalok, de azok az évek jól telnek, akkor elfogadnám, inkább mint mondjuk 80 év szenvedés vagy sivár, unalmas élet.
8/11 anonim válasza:
Nem az életkor a mérvadó, hanem az érintett életminősége.
Beteg-e? Ha igen, milyen szinten az? Szeret-e élni, - akár egészséges, akár nem? Hasznosnak érzi-e magát az ember - úgy a maga szemszögéből, mint a társadaloméból?
9/11 anonim válasza:
Mindenkinek más. Én például már kész vagyok, nekem már érdemes lenne. Semmi okom élni már, nem is akarok, kész vagyok, elértem mindent, amit akartam, nem vagyok már kíváncsi az életre többé. 24 éves vagyok. De nyilván ezzel sokan nem így vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!