Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor kilépsz az utcára, te...

Mikor kilépsz az utcára, te is látod az emberek járásán, arcán, hogy ők csak magukat fontosnak gondoló senkik?

Figyelt kérdés

Sokan úgy gyalogolnak, hogy a járásukon egyértelműen látszik, hogy éppen az jár a fejükben, hogy "ma is egy csomót dolgoztam, amivel jót tettem a világnak, és senki más nem ért nálam jobban a munkámhoz.

Vagy sokan nyílegyenesen tartják a fejüket és semmi nem érdekli őket, ami már 20°-kal arréb van az egyenestől. Ha egy nagymellű nő van ott, az sem. Gondolom van egy ronda barátnőjük és nekik elég azzal a szex.

2023. febr. 28. 18:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

De ők nem csak nekem nem nézik a pöcsömet, hanem senkinek. Úgy mennek ki az utcára, hogy egész úton egy ember szemébe nem néznek.

2023. febr. 28. 20:16
 12/26 anonim ***** válasza:
41%
Én inkább azt látom, hogy keserűek, feszültek, bizalmatlanok, néhányan kb úgy néznek ki mintha háborúból jöttek volna.
2023. febr. 28. 20:43
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
@11 es ez miert zavar teged?
2023. febr. 28. 20:54
 14/26 anonim válasza:
76%
Hát nem tudom, hogy ez-e az amire gondolsz. Az emberek amikor sétálnak az utcán vagy valami nyilvános helyen járnak, sose a valódi énjüket akarják megmutatni másoknak. Mindannyian próbálják álcázni a valódi énjüket, ilyen nagyramutatónak tűnő járással, vagy esetleg semmivel nem törődő, érzésektől mentes tekintettel. Nem azért csinálják mind ezt mert nagynak gondolják magukat, vagy valami hasonló. Egyszerűen csak eltakarják az érzéseiket, mert nem akarják azokat megmutatni másoknak különféle okok miatt. Csak egy ránézésből szinte lehetetlen megismerni egy ember, és tudni azt, hogy mi jár a fejében.
2023. febr. 28. 21:41
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem erre gondolok. Arra gondolok, hogy ránézek az emberekre, és sugárzik róluk, hogy pl. alig szexelnek valakivel. 10-ből 9 emberről meg tudom állapítani, hogy 5-nél több vagy kevesebb szexpartnere volt az elmúlt 1 évben. Pusztán a kinézetük alapján.
2023. febr. 28. 21:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi vagy te látnok?

Miért baj ha valakinek nincs 5 szex partnere egy év alatt?

Egy partnerrel lehet, hogy normálisabb szex élményben van része mint neked az egész életedben nem lesz, te még életedben nem szexeltél szerintem csak dugtál kis pöcs lehetsz aki kb egy perc alatt elcsattan.

Ostoba vagy de nagyon.

2023. febr. 28. 22:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Felejtsük is el az egészet. Azt hittem lesz legalább egy ember, aki felfogja a kérdést.
2023. febr. 28. 22:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Felfogtam a kérdést te magyarázol bele olyan dolgokat hogy te azt látod ki mennyit kivel szexel.:)

Te teszed a saját kérdésedet nevetségessé.:)

2023. febr. 28. 22:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Arra gondolok, hogy ránézek az emberekre, és sugárzik róluk, hogy pl. alig szexelnek valakivel. 10-ből 9 emberről meg tudom állapítani, hogy 5-nél több vagy kevesebb szexpartnere volt az elmúlt 1 évben."

Es miutan ezt megallapitottad roluk, meg is gyozodtel rola, hogy ez valoban igy is van-e? Vagy megelegszel annyival is, hogy neked ez ranezesre igy tunik?

2023. febr. 28. 22:31
 20/26 A kérdező kommentje:

LÁTOM rajtuk. Ha látsz valakin egy kék ruhát, utána még meg kell győződnöd róla, hogy valóban kék ruhája van?

2023. febr. 28. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!