28 évesen elkezdeni nappalin egy egyetemet?
Mellette munka és nem kell annyit dolgozni hogy egy egész fizetés kelljen mert van segítség is.
Ti bevállalnátok? Ismertek olyat aki 30 hoz közel nappalira járt?
8-as vagyok. Amint írtam, tudatosan évek óta teszek félre ezen cél fenntarthatósága érdekében. Továbbá lakhatásom megoldott s családot sem tervezek alapítani. Szeretnék viszont azzal foglalkozni, amit igazán magaménak érzek, még ha ez megalázóan alacsony fizetéssel jár. Az elmúlt években saját bőrömön megtanultam, hogy a "Pénz nem minden" - féle közhely sajnos igaz tud lenni.
Nyilván mindenki más, egyéni preferenciákkal. Ettől függetlenül azonban nem tartom "önf@szonlövésnek" azt, ha valaki ifjúkora alkonyán végre azzal kezd foglalkozni, ami igazán őmaga.
Talán egy nap rájön majd a kedves 9-10-es is, hogy mire gondolok. Én nem szándékoztam senkinek ártani, csak felhívtam a kérdező figyelmét arra, hogy élete egy van, s azt őneki kell élnie, nem másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!