Létezik olyan, hogy valaki nem tud megtanulni targoncázni, mert nincs hozzá tehetsége, érzéke? légyszives ne bántsatok!
elvégeztem a tanfolyamot, le is vizsgáztam. mondjuk a tanfolyam gyakorlati része egy vicc, összesen 10 perc volt gyakorlati oktatás.
elmentem egy raktárba dolgozni, viszont borítottam egy raklapot, nem keletkezett komoly kár, ki sem fizettették, de elküldtek.
utána elmentem egy gyárba dolgozni egy hét után ma hivatott a műszakvezető, hogy szerinte ne erőltessük ezt mert úgy látja semmi érzékem ehhez az egészhez lassan csinálom és ügyetlenül és mivel teheségtelen vagyok tudja hogy emiatt képtelen leszek megtanulni, kocsit se tud mindenki vezetni. így ismét munkanélküli lettem
szerintetek igaza volt, valóban ne erőltessem ezt tovább, inkább károljam el a tanfolyamba fektetett pénzt és menjek vissza sorra?
Igazából a lényeg az, hogy tisztán targoncovezetői munkakörbe nem fognak felvenni kezdőt sehova se.
Oda több év rutinnal várnak jelentkezőket.
Kezdő targoncavezetők a raktáros-targoncavezető
munkakörben tudnak rutint szerezni,majd továbblépni főállásúvá, ahol már nincs fizikai munka végzés csak a targoncát kell vezetni, ezen kívül egy fűszálat se kell fizikai erővel mozgatni és sokkal jobb a fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!