Vajon miről mehet a pletyka rólam? (Falu)
Figyelt kérdés
Némelyik mosolyog, némelyik meg furán néz rám. Gyűjtsük össze miről tudnak emberek Csámcsogni.
1
2
3
És?
2023. febr. 20. 17:02
1/13 anonim válasza:
Miért érdekel, hogy a hátad mögött mit beszélnek rólad?
2/13 anonim válasza:
Szerelmi élet
Tudják, hogy tetszik neked valaki/tetszel valakinek. Egyesek szerint aranyosak lennétek, ezért mosolyognak, más féltékeny, ezért néz szúrós szemmel.
Például ez egy kiváló pletykatéma lehet
3/13 anonim válasza:
Én pesti vagyok de jártam egy képzésre ahol utólag amikor már végeztem tudtam meg hogy az terjedt rólam hogy lesz.optam az egyik srácot egy kocsma wc-jében. Ami valójában történt az az hogy csókolóztunk, ő többet akart de én mondtam neki hogy nem. Majd kiderült hogy amúgy barátnője is van engem meg letiltott és nem nézett rám soha többet.
Gyanús volt hogy annyian mosolyogtak a csókos este után a fiúk :D
4/13 anonim válasza:
Hogy egy ufóval csalod a Bélát.
6/13 A kérdező kommentje:
Szerelmi dologról tuti nem. Arról biztosan nem megy pletyka. Itt durvább dolgok szoktak történni. Kibeszélése stb. Ez ezt csinálta ez meg azt....
2023. febr. 20. 17:31
7/13 anonim válasza:
Meghágtad Józsi bácsi kecskéjét.
8/13 A kérdező kommentje:
Azt de durva 😁😀
2023. febr. 20. 18:54
9/13 anonim válasza:
Egyre jobban hasonlítasz a casanova postásra.
10/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem :D
2023. febr. 20. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!