Vajon sokak magánéletére hatással lehetett a Johnny Bravo?
Pont a gyerekkorom idejében volt népszerű mese a Johnny Bravo, és a napokban láttam valahol. Elgondolkoztam, hogy vajon befolyásolhatott-e a lányokhoz való közeledésemben. Emlékszem már kisgyerekként volt bennem egy gátlás, ha lányokról volt szó, mindig úgy éreztem, jobb ha 5-ször meggondolom mielőtt egy szép lány előtt megszólalok, hogy mit mondok, különben ha hülyének néz, elmondja az összes többi szép lánynak és sosem lesz szép barátnőm. Tudom ez így felnőttként már tök hülyén hangzik, na mindegy. Viszont felnőtt koromig megmaradt bennem egy bizonyos fokig ez a gátlás, akárhogy is próbálom elhagyni, a tudatalattim nem hagyja.
Az jutott eszembe, hogy azt néztem gyerekkoromban, ahogy egy teljesen kigyúrt szőke hajú menő pasas, gyakorlatilag bármit mond a nőknek, azonnal pofon vágják, elhajtják, hülyének vagy perverznek nézik, mennyire lehetett rám rossz hatással? Mert ez egy borzasztó üzenet szerintem a gyerekeknek, bármit csinálsz, bármit mondasz, bárhogy nézel ki, a nők minden ok nélkül el fognak küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!