Szerintetek is Nagy Alekosz csak lejáratja magát a médiában?
Figyelt kérdés
Legtöbben csak kinevetik mikor meghivják a rádióműsorba beszélgetni úgy vettem észre2023. febr. 3. 08:21
1/7 anonim válasza:
Javarészt igen mert így legalább felfigyelnek rá mivel mással nem tud előállni és csak így tudja a "hírnevét" fenntartani hogy időnként valahol felbukkan valami hülyeséggel amikor már kezdik elfelejteni a létezését. Nem érdekli őt hogy kinevetteti magát, meg leégeti magát, csak annyi hogy szerepeljen és egy ideig Ő legyen a téma a médiában ennyi.
4/7 anonim válasza:
Igen, de szerintem ezt még Ő is tudja, csak nem érdekli. Kell neki a hírnév, még ha ilyen rossz is.
5/7 anonim válasza:
Van egy átlagosnak mondható munkája átlagos fizetéssel (gondolom én). Ez a “sztárság” meg egy jó kis fizu kiegészítés neki. Ha csinál valami badarságot/megbotránkoztatót egyből cikkeznek róla, hívják műsorokba/rádiókba amivel gyorsan frissen akaszt pár száz ezret.
Megéri neki játszania magát, botrányokat generálni mert minden minden egy kis plusz zsozsó. Okosan csinálja. :D
6/7 anonim válasza:
Tény: nem jól kezelt dolgokat, az tuti.
7/7 anonim válasza:
Mindig a leghülyébbek lesznek felkapottabbak...
Pl varga irén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!