Hány kilótól számít valaki "extrém elhízottnak" a ti szemetekben?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 01:24
12/16 anonim válasza:
A normalis duplaja mar sztem eleg extrem pl az ugye kb magassag -100/110.
13/16 anonim válasza:
Kérdés mit értünk extrém alatt?
Én a 176 magasságomhoz 90+ kiló vagyok.
És hát a BMI szerint ez már 30 feletti index, ami I. fokú elhízás.
Érzem is, látom is magamon. Sörhasam van, tokám van, kompletten látszik, hogy ki vagyok kerekedve.
Voltam 78 kiló, és még akkor is volt igazából hasam, szóval még ott is fogyás, edzés kellene. Ehhez képest a 90+ az már rohadtul sok.
14/16 anonim válasza:
Nekem volt 2 durvan elhizott osztalytarsam,az egyik olyan dagi volt hogy felmentettek tesi alol mert nem tudott gyakorlatokat csinalni,a masik nem vett reszt szalagavaton mer az xxl meret is kicsi volt ra
15/16 anonim válasza:
A nőnél nekem kinézetre nagyon dagadt az olyan 120kg (átlag magasággal) de férfi már száz fölötti is extrém dagadtnak nézki átlag magassággal szerintem
16/16 anonim válasza:
Akik a tlc-tv csatornán szerepelnek Az élet 200kilo felett c. műsorban.
Amúgy az emberek többsége szerintem nem az, hogy kövér, hanem hájas, és látszik a kisebb méretű, hájas testükön, hogy nem esznek egészségesen, és nem sportolnak. Ehhez képest látok náluk nagyobb testű embert, aki feszesen "kövér", nagy darab, de ő nekem jobban néz ki, mint az előzőek, akikről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!