Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik azok a termékek és...

Melyik azok a termékek és árucikkek, amiket csak muszájból vesztek meg, de egyébként nem szeretitek?

Figyelt kérdés
Boltban mik azok amiket csak muszájból vesztek, amúgy nem vennétek, ha nem kéne?

2023. jan. 28. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csoki🍫
2023. jan. 28. 16:42
 12/15 Metionin ***** válasza:
Tampon, betét, budipapír, tisztálkodószerek, háztartási tisztítószerek + egyéb eszközök, gyógyszerek.
2023. jan. 28. 19:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Kaja.

Egyre drágább, egyre kevesebb és egyre kevésbé tápláló, - egyre több kell ahhoz, hogy ne érezd magad éhesnek.

2023. jan. 28. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Betét, gyógyszerek, WC papír.
2023. jan. 28. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#1 Kotont mióta muszáj venni? Én se vettem még soha.

Amúgy a kérdésre válaszolva: ajándék. Nem amiatt nem szeretem, mert nem szeretek másoknak adni, vagy mert zsugori vagyok, nem az anyagi meg a személyi részével van bajom, hanem azzal hogy fingom nincs ki mit szeret, ki minek örülne, kinek mije nincs még, plusz ugye ha több embernek veszel akkor az egyik kevesebbet/olcsóbbat kap-e mint a másik, és így tovább. Tiszta stressz az egész. Akkor nem lenne vele bajom ha mindenki megmondaná mit kér, de így vaktában rühellem az egészet. Még egyszer mondom, nem azért mert irigy vagy zsugori vagyok.

Amúgy meg az ilyen buszbérlet, meg okirat megújítás és társai is olyan amitől rosszul vagyok. Főleg hogy nem elég egyszer megvenni, hanem rendszeresen újítani kell őket.

2023. jan. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!