Ki nézi ezeket a krimi sorozatokat?
Előzmény: vannak ezek a krimi sorozatok, NCIS, CSI, és hasonlók. Én nem nézem őket, mert szerintem unalmasak, a karakterek laposak, gyakorlatilag mindegyik rész ugyanarról szól, csak más köntösben. A feleségem nézi őket, szerinte izgalmasak, és azt mondta, hogy én azért nem szeretem ezeket a sorozatokat, mert nem szeretem a normális embereket.
Kérdés: te nézed ezek körül bármelyiket is? Ha igen, akkor rendszeresen, vagy csak alkalomadtán?
Gimis koromban, ha nem is rendszeresen, de egész sokszor odakapcsoltam az AXN-re, amikor ezek mentek. Kiszámíthatóak voltak, helyenként némelyiket én is unalmasnak tartottam, de pl. az NCIS sorozat karaktereinek dinamikáját, egymással lévő interakcióit bírtam. Meg "kikapcsnak" jó is volt, vagy épp kis szünetnek a tanulásból.
Most, egyetem alatt, viszont nem nézem már, elvétve sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!