Miért nem rakja ki a kapcsolatban státuszt, se képet rólam? Szégyel? Mi lehet az ok, örülnék ha olyan irna aki szintén nem szokott megosztogatni semmit😅
Párommal fél éve vagyunk együtt, és én raktam ki facebookra róla egy képet csak úgy. Magamról ritkán rakok ki képet de ha valami van barátokkal, családdal azt kiszoktam rakni.
És vele is szeretnék néha, mert büszke vagyok arra hogy velem van. De mivel o semmit se tesz ki így gáznak érzem ha én meg kirakosgatok, mert mintha csak én szeretném őt.
Kértem egyszer, hogy kitehetne vmit mondta hogy jó majd rak, de azóta se. Tudom hogy hülyeség, de így annyira úgy érzem hogy szégyel vagy csak úgy vagyok neki és nem kell azt tudnia másnak.
"De mivel o semmit se tesz ki így gáznak érzem ha én meg kirakosgatok, mert mintha csak én szeretném őt."
Ő semmit sem rak ki. Ennyi. Nem csak te szereted őt, hanem ő nem rak ki a szeretetét feléd kifejezvén. Ennyi a sztori. 50 éve se rakott ki senki se semmit sehova, még is imádták egymást. :)
Kommunikálj többet és hosszabban a szerelmeddel.
A férjem kirakott egy közös profilképet, mert kértem. 8 éve ugyanaz. Nem jelent semmit.
De jobb lenne, ha vele beszélnéd meg ezeket.
Nem oszt meg semmit, mit kell ezen még bonyolítani?
Nem azért nem rakja ki, mert veled van baja, különben nem lenne veled (normális embernek ez logikus is lenne), hanem mert nem postol nem kell a neten bizonyítania, vetítenie vagy bármit csinálnia, mert nem érdekli.
Én se rakok ki semmit, sőt tavaly levettem a kapcsolati státuszt is, mert senkinek semmi köze hozzá. Persze magyarázkodni kellett...
Talán csak nincs meg még irányodban a megfelelő bizalom, vagy lehet nem mer még felvállalni teljesen téged valami miatt. Millió oka lehet.
Vannak akik boldog párkapcsolatban élnek, gyerekkel mégsem tesznek ki képeket.
Én abban hiszek, hogy ez semmiképp sem jó jel. Saját tapasztalatból írom.
Mikor a párommal egy éve együtt voltunk kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok vele, erre ő megkért, szedjem le! Pedig már együtt éltünk náluk.
Azután kezdtem érezni, hogy nem is szeret engem igazán. Egy idő után azt mondtam kell egy kis énidő. Annyit mondott rendben, és azóta nem is találkoztunk. Ennek 3 éve. :((
Nekem teljesen összetört a szívem akkor. A mai napig nem jöttem rendbe, mert nekem ő kellett. De már mással van együtt. 💔🖤
Én nem teszek ki semmit, mert szeretem megtartani a magánéletemet. Még magamról sem teszek ki képeket.
Viszont a kérdezőnek jogos az aggodalma abban az esetben, ha a párja folyamat megoszt magáról mindent a közösségi oldalakon, csak pont a kapcsolati stáruszáról feletkezik meg. Ez valóban a nem felvállalás kategóriájába esik. Szóval azt nézd meg kérdező, hogy mennyire aktív felhasználó. Ha nagyon aktív, akkor lehety hogy tényleg titkol téged és nem komolyak a szándékai, de ha amúgy sem oszt meg sok infót magáról, akkor nincs jelentősége, hogy nem tesz fel képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!