Ezt gúnyosan mondhatta? L
Figyelt kérdés
Fiatalabb vagyok jóval annál aki ezt mondta, szóval gondolom azt feltételezi, hogy szűz vagyok, vagy nem tudom, de fix, hogy külsőre bejövök neki. Na de a lényeg, hogy viccelődve mondta, hogy "gyere, mutatok valamit amit még nem láttál".2023. jan. 21. 17:42
11/15 A kérdező kommentje:
Nem kerdeztem.
2023. jan. 21. 18:25
12/15 anonim 

válasza:

Fix, hogy nem jössz be neki, max. egy dugásra. Rossz állapotban lévő, önbizalomhiányos lányt senki nem akar komoly kapcsolatra, aki még kérdezni sem mer, csak idegenektől. Csak ki fogják használni mindenki, ha nem kezdesz el önbizalmat építeni.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerinted egy 33 eves akarnek komoly kapcsolatra?
2023. jan. 21. 18:32
14/15 anonim 

válasza:

Igen, reméled, hogy több lesz köztetek. Neked bejön ő. Nem akarod elszúrni, inkább névtelenül próbálod megfejteni, mire gondolhatott, miért úgy mondta, stb.
Nagyon pontosan érzem az embereket már egy kérdésből is.
15/15 anonim 

válasza:

#14 Úgy látszik senki nem ismeri el a nagy emberismeretedet, ugyanis óriási különbség van aközött, hogy jó emberismerő vagy meg aközött, hogy rátukmálod a meglátásodat másokra, akiket nem is ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!