Eltekintve a médiaszereplésétől Tóth Gabinak jó hangja van?
Figyelt kérdés
Kizárólag hangi adottságait nézve.2023. jan. 21. 16:26
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen, régen sokat hallgattam.
2/12 anonim válasza:
maga a hangja jó, de itt nehéz eltekinteni. mert pozitív érzéseket kellene keltsen bennem.
3/12 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy maga az énekhangja tényleg jó, attól független hogy a zenéinek a műfaját alapból nem kedvelem.
De sok ilyen van, hogy egy-egy énekesnek jó hangja van szerintem, pedig nem vagyok az általuk képviselt műfaj híve.
4/12 anonim válasza:
szerintem nincs jó hangja, nekem legalább is nem ez a hangtónus ami kellemes. erőszakos, erőlködő és kellemetlen inkább.
5/12 A kérdező kommentje:
Én is sokszor úgy érzem, hogy erőlködik éneklés közben. De mindenki véleményét elfogadom.
2023. jan. 21. 17:23
6/12 anonim válasza:
Jó hangja van ha valakinek tetszik ez a fajta hang. Nem mindenkinek az ízlése sem a hangja sem a zenei stílusa de attól még a hangja jó.
7/12 anonim válasza:
Irritálóan rikácsoló. Énekelni megtanult, de nincs jó alapja hozzá.
8/12 anonim válasza:
Jellegzetes, könnyen felismerhető hangja van. Amikor nem érződik erőltetettnek, azt mondanám igen.
9/12 A kérdező kommentje:
Én néha úgy érzem, hogy erőlteti, de nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Mintha nem könnyedén jönne ki neki a hang.
2023. jan. 21. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!