Érdemes meditálni ha nincs már pénz kajára?
Nem értem, ha van pénzed kajára, miért nem költötted már el drogra?
Nem mindegy, hogy egyszerre kapsz sok pénzt? Ha sok van és napokig nyomod, akkor hogy hogy ha csak pár napnyit kapsz, akkor nem csak az aznapi kajád van meg a többi meg megy drogba?
Én azt javaslom, aludj. Ha napi 12 órákat alszol, minden másnap eszel, az tök király. Bár nem értem mi ez a nagy kajamánia. Rohadt sokáig kibirjuk evés nélkül...
Ha nincs lóvéd, akkor egyél hetente kétszer vagy ilyenek...
Ezt az életmódot nem is fogod megérteni 23.
Amikor jól megy a szekér és van több napnyi drogom, piám akkor szoktam venni konzerveket (sárgaborsót, rizst) tartós cuccokat. Ezek a konzervek kezdenek kifogyni (kb 10 napra elég még) és ez a legnagyobb bajom (csökkentenem kell a bevitt kaja mennyiséget).Ha sok pénzem lenne (pl mikor gyárakban dolgoztam) ugyanígy vettem konzerveket de csak pár hétre-hónapra tudok tervezni. Volt olyan is hogy nem voltam itt és kirabolták a helyet (egy pincében élek egy falu szélén) elvitték a sok konzervet, befőttet így már annyira ebben se bízok. A lényeg hogy ha több pénzem van többet bulizok el (mert drágább drogokat veszek) és ezen a hozzáállásomon nem tudok változtatni. Amúgy néha adnak száraz kenyeret egy boltnál csak innen kb 20 kilóméteres gyaloglás és nem mindig van, ezért csak akkor megyek ha amúgy is arra van dolgom. A zabkorpa is jó (mert azom még van) és elveszi az éhséget. Szóval nem fogok egy egyenlőre éhen halni, ha csak nem történik valami váratlan. De lehet már írni se sokáig tudok mert a szomszéd kikapcsolja az áramot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!