Hogy van ez a babona a kés ajándékba adásával? Úgy tudom hogy ha ajándékba adunk kést 🗡️ 🔪 az szerencsétlenséget hoz az ajándékozottnak. Tehát mondjuk meg tetszik nekem egy késkészlet és úgy gondolom hogy örülne neki az olyan
Figyelt kérdés
ajándékozott aki szenved a babonában? jól Tudom hogy akkor ezt lebonyolítható úgy ha megmondom neki hogy nem érinti élet a babona hogyha fizet nekem érte, de elég ha a lehető legkisebb pénznemet jelen esetben egy 5 Ft-ost ad nekem érte és akkor nem ajándékba kapta hanem megvásárolta. De ugye ugyanúgy ajándékozásnak minősül és örülni fog neki jól gondolom ezt a folyamatot?2023. jan. 20. 08:18
21/30 anonim válasza:
🙈🙈
Neked vannak barátaid ilyen irritáló stílussal?
22/30 A kérdező kommentje:
Ha ez téged írtál akkor veled van gond. Minek vagy ott ahol írtál valami?
2023. jan. 20. 10:08
24/30 A kérdező kommentje:
Troll
2023. jan. 20. 10:13
25/30 anonim válasza:
Az 5-ös válaszban leírtam, mi a babona, ha fizet érte, akár csak egyetlen egy forintot is, akkor már nem árt az ilyen ajándék
26/30 A kérdező kommentje:
Hát még mindig jobb mintha először of hullott szét a kérdést és azt nem válaszolsz normálisan
2023. jan. 20. 11:22
27/30 anonim válasza:
Én egy Tyrolit fenőkőnek jobban örülnék.
28/30 A kérdező kommentje:
És mivel fened rá a fogad ha nincs?
2023. jan. 20. 11:42
30/30 A kérdező kommentje:
Késed sincs
2023. jan. 20. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!