Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt ki dönti el hogy orvosnál...

Azt ki dönti el hogy orvosnál milyen szintű vetkőzés indokolt? Letolatta velem az alsógatyát is a bőrgyógyász kérdés miért?

Figyelt kérdés

A combon és alsó lábszáron voltak kiütések, de inkább alul.

Erre azt mondja alsógatyát is toljam le.

Nem vitáztam, de alighogy letoltam már szólt is húzzam vissza. Vagyis, letolatta velem, de meg se vizsgált "ott" (hát ha már...)

Minek kellett letolni? Ki dönti el mennyi vetkőzés indokolt?

2023. jan. 18. 14:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Kerdezo, mert azok nem kellene?

Mi van a fat acceptance-Val?

2023. jan. 18. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert az alsógatyád alatt is van bőröd.
2023. jan. 18. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát elvileg csak a feltétlenül szükséges mértékig kell vetkőztetni egy-egy vizsgálathoz, és informálni kell a beteget arról mi és miért fog történni.

Ehhez képest nekem tizenévesen a vizsgálat során a gyerekorvos random lecsekkolta a farkamat. Semmi olyan panasszal nem mentem oda ami indokolta volna, csak ott feküdtem mert a hasamat nyomkodtam aztán hopp benézett a gatyámba mert miért ne. Utólag nekem elég perverznek tűnt. Aztán lehet jönni, hogy jajj őt szerintem ez érdekli, hát már hány ilyet látott. Igen, az orvos is csak egy ember, van libidója, és vannak emberek akik ha hatalmi helyzetbe kerülnek és visszaélhetnek vele akkor vissza is élnek, vannak ennél cifrább történetek is, tudnék még mesélni.

Ez most nyilván nem jelenti azt, hogy az orvosod rosszat akart, de igazából lehet elég lett volna rákérdeznie hogy kiterjednek-e a nemi szervek környékére is a kiütések. Mint mondták egyébként jogod van megtagadni a vetkőzést, saját felelősségre mondhatod azt hogy nincs ott semmi látnivaló, ott nincsenek kiütések és induljon ki ebből.

2023. jan. 18. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Hasamat nyomkodta*
2023. jan. 18. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, látott már ő elég fszt,nem kíváncsi már egyre se. A te érdekedben nézte meg azt is. Köszönd meg neki és ennyi.
2023. júl. 24. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak meg akarta nézni, hogy randiképes vagy e a lányának?!

Vagy lehet, hogy be akarta kapni, megnézni, hogy később ha felhív akkor mire számítson ilyenek

erre nem gondoltál?!

2023. júl. 25. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!