Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja van az embereknek?

Mi baja van az embereknek?

Figyelt kérdés
Mar két hete keresek lakást és a 3. alkalommal járok ugy, hogy a borzasztó arroganciát és lenéző dumát kapom a vonal tulsó felén. Nem érdeke, hogy valaki kivegye a lakását? Az agyamat eldobom ettől a hozzállástól ami itt megy Magyarországon. Az interneten is mindenki okos a magyarok közül.
2023. jan. 16. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem véletlenül látatlanban, telefonban alkudozol?

Mert egyéb magyarázat nincs arra, hogy valaki el akar adni valamit és a vevőjelölttel "borzasztó arroganciát és lenéző dumát" nyom.

2023. jan. 16. 21:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem alkuldozok semmit sem. Elmondom a tenyeket, hogy mozgássérült vagyok és az apámmal költöznék oda. El tudom látni magamat.
2023. jan. 16. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Bocsánat, figyelmetlen voltam és elsiklottam felette, hogy kivenni szeretnéd!

Ha ez jelent valamit, én kiadnám nektek a lakásom, ha lenne kiadó lakásom.

Viszont óhatatlanul felmerülnének olyan kérdések, hogy egy átlag lakás nincs kialakítva mozgássérültek részére, nem is úgy van bútorozva és a kiadó úgy gondolja, hogy számodra alkalmatlan. Innentől kezdve az emberek nem látják benned a potenciális bérlőt és rövidre akarják zárni a témát.

Így gondolom.

(1-es voltam)

2023. jan. 16. 21:25
 4/11 A kérdező kommentje:
En tudok menni barhol. Egyszeruen a magyar hozzaallas ilyen. Nem lepodtem meg, sot mondhatni hozza vagyok ehhez szokva!
2023. jan. 16. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Én is tapasztaltam ezt, elmegyek megnézni a lakást és kb mintha az illető sz.rta volna spanyolviaszt, vagy neki lenne egyedül kiadó lakása. Rögtön hagyom ezeket, nekem ez ilyen red flag.
2023. jan. 16. 22:04
 6/11 fersk ***** válasza:
53%
Kedves kérdező, hagyd ezt a magyarok pocskondiázását. Majdnem 10 millió embert veszel 3-4 alapján egy kalap alá...
2023. jan. 17. 01:36
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

A magyarok többsége sajnos tényleg olyan, mint egy neveletlen gyerek:

Bunkóskodik, nagyképűsködik, kifogásokat keres, megsértődik ok nélkül.

Komolyan mióta egyre többet beszélek külföldiekkel, egyre immunisabb vagyok a magyarok nagyképűsködéseire és bunkóskodásaira.

Egyszerűen tudomásul vettem, hogy Mo. egy elmaradott ország egyszerű emberekkel, akik csak pofáznak pofáznak és pofáznak, gyakorlatban meg nagy nullák, tisztelet a kivételnek.

az okok: nyilván megélni is egyre nehezebb, de sztem a történelmi előzmények, borzalmas oktatás, nevelés és közrejátszik.

2023. jan. 17. 11:42
 8/11 fersk ***** válasza:
36%
Kedves kérdező, ne privátban, ha lehet. Biztos, hogy ez speciális, főleg magyarokra jellemző? Nem hinném, hogy más országok népei olyannyira mások lennének, de lehet, hogy én tévedek...
2023. jan. 17. 12:57
 9/11 fersk ***** válasza:
36%
A lepontozásom szerint valaki(k) nagyon nem szereti(k) itt a magyarokat...:D
2023. jan. 17. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
6 - Nagyon is igaz a magyarok többségére az állítás
2023. ápr. 9. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!