Mi baja van az embereknek?
Nem véletlenül látatlanban, telefonban alkudozol?
Mert egyéb magyarázat nincs arra, hogy valaki el akar adni valamit és a vevőjelölttel "borzasztó arroganciát és lenéző dumát" nyom.
Bocsánat, figyelmetlen voltam és elsiklottam felette, hogy kivenni szeretnéd!
Ha ez jelent valamit, én kiadnám nektek a lakásom, ha lenne kiadó lakásom.
Viszont óhatatlanul felmerülnének olyan kérdések, hogy egy átlag lakás nincs kialakítva mozgássérültek részére, nem is úgy van bútorozva és a kiadó úgy gondolja, hogy számodra alkalmatlan. Innentől kezdve az emberek nem látják benned a potenciális bérlőt és rövidre akarják zárni a témát.
Így gondolom.
(1-es voltam)
A magyarok többsége sajnos tényleg olyan, mint egy neveletlen gyerek:
Bunkóskodik, nagyképűsködik, kifogásokat keres, megsértődik ok nélkül.
Komolyan mióta egyre többet beszélek külföldiekkel, egyre immunisabb vagyok a magyarok nagyképűsködéseire és bunkóskodásaira.
Egyszerűen tudomásul vettem, hogy Mo. egy elmaradott ország egyszerű emberekkel, akik csak pofáznak pofáznak és pofáznak, gyakorlatban meg nagy nullák, tisztelet a kivételnek.
az okok: nyilván megélni is egyre nehezebb, de sztem a történelmi előzmények, borzalmas oktatás, nevelés és közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!