Miért nem tudnak az emberek minimalistábban hozzáállni az élethez?
Azért kell, hogy szép legyen a képe.
Szerintem is meg lehet lenni sok dolog nélkül is, ami számodra meg fontos.
Én sose rinyálok, nekem van pénzem, azt beosztom. Általánosságban írtam, te pedig ne oszd itt az észt. Biztos van olyan, ami számodra fontos, én meg azt mondom rá, hogy teljesen felesleges.
" Telefon, laptop nyilván kell." Ki szerint? Nekem nincs laptopom. Neked van? Miért nem tudsz meglenni nélküle, és egy kicsit inkább takarékoskodni?
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy minden nézőpont kérdése. Egy afrikai számára te ugyanolyan pocsékoló, fogysztói életet élsz, mint számodra egy amerikai.
Úgy működik ez, hogy minden ember a saját életében szeretne jól élni, vásárolni, szórakozni, autót vezetni, stb. Senkit nem érdekel, hogy tönkretesszük a Földet. Miért? Mert nem hirtelen történik, hanem fokozatosan. És a felelősség is eloszlik az emberek közt, nem én személyesen írtom ki a jegesmedvéket, így nyugodtan alszok. Mindenki más ugyanígy van vele, de ez a jegesmedvéket nem menti meg.
😂🤣🤡🐑
Remélem nem dohányzol, nem iszol alkoholt, mert ezek számomra mind fölösleges pénzkidobások.
"Mindenki úgy él, ahogy akar"
Sajnos nem. Mert minden döntése a tömegnek hatással van sajnos a józan emberek életére. Ha te azokat a cégeket eteted pénzzel, akik egyébként rabszolgaságba hajtanak, akkor tájékoztatni kell téged a hülyeségedről. Közösen élünk a bolygón, és eddig is jól elcseszte a sok hülye nekünk. Én legszívesebben a fogyasztókat külön bezárnám egy helyre, ahol örökké a mának élhetnek és a facebooknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!