Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek erről ha az...

Mi a véleményetek erről ha az anyja a fiának a feleségére azt mondja hogy koszos?

Figyelt kérdés

Minap össze futottam vele az ismerősöm anyjával, megkérdeztem tőlük hogy mi a helyzet xy-val. Erre a gyerek anyja azt mondja hogy: Ne is mond, alig várom hogy elköltözzenek innen, mert a lány igénytelen és koszos.

Mármint az anyja mondta a fiának a feleségére hogy a nő igénytelen koszos. Tényleg van valóság alapja?

2023. jan. 14. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

"Tényleg van valóság alapja?"

Hát mi nem ismerjük őket, nem tudjuk mennyi a valóságalapja. Az is lehet hogy igaz és tényleg egy igénytelen, koszos nőről van szó de az is lehet, hogy az anyuka csak szimplán nem kedveli a feleségét.

2023. jan. 14. 12:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem. De ha netán igaz is akkor miért van az anyja gyereke vele? Ezt nem értem.
2023. jan. 14. 12:28
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Hát én ezt már nem tudom sajnos. Viszont soha nem láttál még olyan párokat akiknél az egyik fél elég ápolatlan volt? Mert én azért már láttam párat..
2023. jan. 14. 12:33
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Az én családomban az a szokás hogy őszinték vagyunk egymáshoz. Ha valaki mosdatlan akkor annak megmondjuk mert zavar, akármilyen rokonságban állunk.

Ha jogosan szólt mert piszkos volt a hölgy akkor korrektnek tartom. Ha bántásból állította hogy piszkos pedig patyolattiszta akkor meg rosszindulatúnak tartom.

2023. jan. 14. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem biztos, hogy a külsejére mondja azt, hogy igénytelen/koszos. Lehet, hogy az a baja, hogy a menye nem söpri le naponta háromszor a kutya után a teraszt. Vagy nem mos fel minden nap a konyhában.
2023. jan. 14. 12:43
 6/12 A kérdező kommentje:
#3 Hallottam már ilyenről. De az a férfi részéről volt. Női részről még nem nagyon. De ezek szerint ilyen is van. Az ember azt gondolná hogy egy nő jobban ad magára mint egy férfi. De nem.....hát....
2023. jan. 14. 13:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak kitalálta nekem a gyerek anyja, hogy a gyerek felesége igénytelen. Fogalmam nincsen. Hozzá tette azt is hogy alig várja hogy elmenjen innen, elmenjenek.
2023. jan. 14. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha én használnám valakire az igénytelen és koszos jelzőket,akkor a környezetére érteném. Ha a személyes higiéniáról beszélnék, akkor az ápolatlan, büdös, mosdatlan szavakat használnám.Persze ez csak én vagyok,nem tudjuk, hogy a srác anyja mit értett ez alatt.
2023. jan. 14. 19:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire értette ezt. Nekem ennyit mondott. Többet nem mertem tőle kérdezni.
2023. jan. 14. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Valszeg siman nincs jo véleménynel róla.
2023. jan. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!